Titlurile zilei

Un boschetar deține o avere în centrul Iașului. Polițiștii îl caută de câteva zile – FOTO

Publicat: 18 mart. 2023
_____ Vizualizări 7 Comentarii
Un boschetar deține o avere în centrul Iașului. Polițiștii îl caută de câteva zile - FOTO
Șeful Poliției Locale, Liviu Zamfirescu declară că proprietatea nu este locuită, iar proprietarul ar fi de fapt un om al străzii care a transformat propria locuință în centru de colectare a deșeurilor menajere

Cu toate că s-a mai scris despre această proprietate în urmă cu câteva zile, reporterii BZI au investigat mai bine situația și au constatat că imobilul de pe strada Barbu Lăutaru, nr. 30, aparține unui om al străzii. Astfel, un boschetar deține o avere în centrul Iașului. Așa cum a mai fost menționat într-un articol precedent, proprietarul strânge gunoaiele pe care le găsește pe străzi și le depozitează în propria locuință. Șeful Poliției Locale, Liviu Zamfirescu, spune că, în urma anchetei făcute de o echipă din cadrul instituției și din discuțiile purtate cu vecinii din zonă, proprietarul ar fi un om al străzii, care nu domiciliază la adresa respectivă

Un boschetar stă pe o adevărată comoară. Acesta a moștenit o proprietate în centrul Iașului, al cărei teren are o valoare foarte mare. De la moartea tatălui, în anul 2016, moștenitorul și actualul proprietar al casei strânge foarte multe gunoaie, creând un disconfort pentru vecinii acestuia. Cei care domiciliază pe strada Barbu Lăutaru sunt nevoiți să suporte mizeria și mirosul gunoaielor adunate de moștenitorul casei.

Un boschetar deține o avere în centrul Iașului

Casa, strada

Focarul de infecție se află la adresa strada Barbu Lăutarul nr. 30. Proprietățile din zonă sunt foarte valoroase, asta și datorită poziției centrale pe care o au acestea

În urma investigațiilor reporterilor BZI s-a sesizat și Poliția Locală cu privire la gunoaiele adunate de proprietarul casei din centrul Iașului în propria locuință. Șeful Poliției Locale, Liviu Zamfirescu, declară că proprietatea nu este locuită, iar proprietarul ar fi, de fapt, un om al străzii care a transformat propria locuință în centru de colectare a deșeurilor menajere.

„A fost identificată casa, care nu este locuită de nimeni de la decesul proprietarului, din anul 2016. Urmează să identificăm moștenitorii pentru a putea rezolva problema. În urma verificărilor efectuate, ar fi un moștenitor care se pare că este om al străzii, după cum rezultă din declarațiile vecinilor”, declară Liviu Zamfirescu.

Acesta mai spune că s-au transmis adrese pentru a vedea cine este proprietarul casei. Dacă se va dovedi că este vinovat de crearea focarului de infecție, acesta va fi amendat și tras la răspundere.

„Vom continua să facem verificări la Registrul Agricol și Direcția Economică din cadrul Primăriei Municipiului Iași”, mai declară șeful Poliției Locale.

Cât valorează proprietatea boschetarului

Casa, gard, gunoi
În loc să o valorifice, acesta a transformat-o într-un focar de infecție, depozitând foarte multe gunoaie

Focarul de infecție se află pe strada Barbu Lăutaru, nr. 30. Proprietățile din zonă sunt foarte valoroase datorită poziției centrale pe care o au. Vecinii de pe această stradă declară că proprietarul casei nu dorește să înstrăineze imobilul, cu toate că ar primi o sumă frumoasă de bani.

„S-au interesat mulți de această casă. Din câte știu, nu vrea să vândă. Nu știu dacă a făcut dezbaterea de moștenire pentru a deveni proprietar cu acte în regulă. Cred că ar primi foarte mulți bani pe ea”, susține un locatar de pe strada Barbu Lăutaru.

La o scurtă cercetare de piață pe site-urile de profil, proprietățile de pe această stradă se vând cu câteva sute de mii de euro, iar terenurile de aici oscilează între 500 și 1.000 de euro pe metru pătrat, depinzând foarte mult de caracteristicile din certificatul urbanistic, lungimea deschiderii la drumul principal, gradul de ocupare și regimul de înălțime.

Un boschetar deține o avere în centrul Iașului, o proprietate a cărei valoare ar putea să-i schimbe destinul. În loc să o valorifice, acesta a transformat-o într-un focar de infecție, depozitând foarte multe gunoaie.

Comentarii
  • militia doarme ??? ce faceti cu cersetorii cu copii mici inchiriati cu ziua ? cu minorii care cersesc si sunt agresivi cu trecatorii din zona minerva ,centru ,tudor vladimirescu ?? pt ce este platita militia din iasi ???

  • De ce politia locala din Iasi nu isi face datoria , in alexandru in piata sunt numai bisnitari ce vand marfa alterata fara acte ,ciori ce se dau drept moldoveni si vand alcool metilic ,pastile rusesti ,tigari rusesti faca ca politia din piata sa intervina ,in piata voievozilor ciorile ce fac specula cu flori isi intind buruienile pe tot trotuarul si lumea se ingramadesc ca oile una peste alta ……politia locala lipseste de 10 ani ………se ascund pe dupa blocuri ,prin masini si se joaca pe telefoane ,nu mai angajati oligofreni lasi puturosi si incompetenti care nu stiu ce e aia datoria fata de cetateni !!!

  • DOMNILOR DIN POLITIA LOCALA IASI UNDE SUNTETI CA NU VA PREA VEDEM PATRULAND PE STRADA SI LUAND MASURI CU TOATE CA AVETI SALARII DE LA 5000 LEI IN SUS LUNAR CE FACETI PENTRU ACESTI BANI DE MULTI ANI TOT VAM SPUS CA PE STRADA BISTRITA CEI DE LA PARTER SIAU FACUT BALCOANE IMPROVIZATE FARA ACTE FARA ACCEPT PE TERENUL COMUN AL BLOCULUI SEPAREU IN INTERIOR PE TERENU COMUN AL BLOCULUI PARCARI ILEGALE PE TERENU DE JOACA A COPIILOR MICI SI NIMIC VENITI VA UITATI SI PLECATI FARA SA LUATI NICI O MASURA RUSINE CA LUATI BANI DE POMANA .

  • Azi Poliţia Română
    Ne arată că-are vână:
    Protejează clanurile,
    Ardele-ar catranurile!
    Iar când moare-un interlop,
    Ea mai are-un rol de top:
    Ca să facă de priveghe
    La cel bun de pus în zeghe.

  • Pentru cei care întreabă unde e poliția locală?e zilnic doar in zona spitalelor unde terorizează apartinatorii CARE aduc pacienți la spitale și CARE caută locuri de parcare.exemplu spital Spiridon!aroganți care vorbesc si urat si lipsa de omenie, amenzi.

Adauga un comentariu