National

Un bucureştean le-a spus vecinilor că şi-a omorât soţia apoi a plecat de acasă

Publicat: 03 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bucureştean le-a spus vecinilor că şi-a omorât soţia apoi a plecat de acasă
O femeie în vârstă de 47 de ani, medic de familie în Corbii Mari, ar fi fost instigată de către soţul ei, preşedinte şi antrenor al clubului de fotbal din Pucioasa, să elibereze zece adeverinţe false de vaccinare pentru zece fotbalişti ai clubului

Un caz șocant s-a petrecut în Capitală astăzi, 3 mai 2021, când un bucureştean care şi-a omorât soţia şi-a anunţat vecinii de oribila crimă şi a plecat de acasă de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Apelul la serviciul unic de urgență 112 a fost făcut de către un vecin.

”Astăzi, în jurul orei 13.40, prin apel 112, o persoană a sesizat faptul că un vecin i-a anunțat că și-a lovit soția și că această a decedat. Ulterior bărbatul a plecat într-o direcție necunoscută. La fața locului s-au deplasat polițiști și echipaje de prim ajutor, fiind confirmat decesul femeii. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul. Se efectuează cercetarea locului faptei. Cadavrul urmează a fi ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Polițiști și echipajele de prim ajutor sosite la fața locului au confirmat decesul femeii”, se arată în comunicatul emis de Poliția Capitalei.

În cele din urmă bărbatul a fost găsit de către oamenii legii în timp ce se plimba pe stradă. Bărbatul a fost condus la Secţia 19 din Capitală pentru a fi audiat.

”Bărbatul în cauză a fost depistat, pe stradă, de către polițiști din cadrul Secției 19. Urmează a fi condus, pentru audieri, la sediul Serviciului Omoruri”, Poliția Capitalei.

Un caz asemănător s-a produs şi în judeţul Iaşi

Pe data de 1 aprilie 2021, un ieşean a sunat la un post de televiziune unde a anuțat că şi-a omorât mama. Toată lumea se aştepta să fie o glumă deoarece era 1 aprilie, Ziua Păcălelilor. La locul faptei s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie dar şi medicale. Apelul la serviciul unic de urgenţă 112 a fost făcut chiar de către producătoarea TV.

„Un bărbat a sunat la Nașu TV și a spus că și-a omorât mama. Apelul la 112 a fost făcut de producătoarea TV și am trimis acolo echipaje și poliţia. Un nou mod de anunț al situațiilor de urgentă!”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Când medicii au ajuns la faţa locului au găsit o femeie în vârstă de 69 de ani cu o plagă în regiunea cervicală anterioară.

„S-a găsit victima decedată, mama, A. Elena, 69 ani cu plaga regiunea cervicală anterioară. Echipajul de Terapie Intensivă Mobila a constat decesul şi a rămas în prezenţa poliţiei. Fiul, de 39 ani, cu antecedente psihiatrice era la locul solicitării în custodia poliţiei, fără nevoie de asistenţă medicală”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu.

Un bărbat din Gorj şi-a omorât soţia din gelozie

Un bărbat în vârstă de 61 de ani a înnebunit atunci când şi-a auzit soţia că vorbeşte cu alt bărbat la telefon. Primarul care îi cunoştea bine pe cei doi a spus că nu a auzit niciodată ca aceștia să se fi certat. Aceștia se duceau la muncă în cadrul primăriei pentru a primi ajutor social.

Vecinii au declarat că între cei doi erau un mic conflict de câteva zile, iar în momentul în care bărbatul ar fi ajuns acasă şi şi-a surprins soţia cum vorbea la telefon cu alt bărbat și-a ieșit din minți. Acesta a luat un cuţit din bucătărie şi a înjughiat-o mortal pe soţie, după ce a făcut acest gest necugetat bătrânul ar fi încercat să-şi ia viaţa.

De asemenea, primarul a vorbit despre situația financiară a cuplului.

„Era o familie care se descurcă mai greu în privința banilor. Au beneficiat de ajuror social şi veneau împreună la lucru. Nu am auzit că s-au certat vreodată. Am rămas şi eu surprins de ceea ce s-a întâmplat“.

Adauga un comentariu