Eveniment-Social

Un cadru didactic a discutat despre munca la catedră, rolul disciplinei Istorie, proiectele locale și naționale în care au fost implicați elevi, dar și despre activitățile în parteneriat cu cei de la Cercul Cultului Eroilor, în Studioul BZI LIVE – FOTO, VIDEO

Publicat: 28 apr. 2021
prof. Andi Daschievici - Scoala Gimnaziala "George Călinescu" din municipiul Iaşi a venit în Studioul BZI LIVE

Miercuri, 28 aprilie 2021, la ora 15.00 în Platoul BZI LIVE a fost programată o ediţie BZI LIVE plină de Istorie şi Spiritualitate, chiar în „Săptămâna Patimilor”! Totul alături de interesantul şi implicatul istoric, prof. Andi Daschievici – Scoala Gimnaziala „George Călinescu” din municipiul Iaşi. În prim-planul dialogului s-a aflat lucrarea pe care a lansat-o recent. Este vorba de valoroasă monografie ” Parohia >” din Capitala Moldovei.

Pe de altă parte, alături de acesta au fost abordate aspecte ce au reliefat o serie de proiecte locale, naţionale derulate şi care i-au implicat pe elevi, activităţi în parteneriat cu cei de la Cercul Cultului Eroilor din cadrul unităţilor şcolare gimnaziale ieşene „George Călinescu” şi „Alexandru Vlahuţă”. De asemenea, despre munca la catedră, rolul disciplinei Istorie alături de aspecte din trecut şi prezent al interesantei şi valoroasei comunităţi armeneşti din Capitala Moldovei au fost alte puncte ale acestei emisiuni BZI LIVE. Producţia media și-a propus să ofere elemente – reper legate de misiunea dascălului roman dar şi despre amintiri din trecutul urbei moldave.

Adauga un comentariu