Actualitate

Un camion care transporta bare de fier s-a răsturnat peste un solar de legume în județul Vrancea

Publicat: 02 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un camion care transporta bare de fier s-a răsturnat peste un solar de legume în județul Vrancea
ISU Vrancea a trimis la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD

Un camion care transporta bare de fier și care circula pe DN 2 s-a răsturnat, în județul Vrancea, peste un solar de legume. Șoferul rănit a fost transportat la spital.

Potrivit IPJ Vrancea, accidentul a avut loc pe DN 2 E85, în localitatea Dumbrăveni. Un camion care circula pe sensul Buzău-Focșani și transporta bare de fier s-a răsturnat în afara părții carosabile, peste un solar de legume.

Șoferul a fost transportat la spital

ISU Vrancea a trimis la fața locului o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Aceasta a preluat victima și a predat-o pe traseu unui echipaj cu medic aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, pentru a fi transportată la spital, notează monitoruldevrancea.ro

Potrivit polițiștilor, traficul în zonă se desfășoară normal.

„Pentru gestionarea situației de urgență semnalată prin apel la numărul unic de urgență 112, au fost mobilizate 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. La locul intervenției au acționat o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor PSI și o ambulanță SMURD, care a preluat pacientul, pentru optimizarea timpilor de răspuns, și l-a predat pe traseu unui echipaj cu medic aparținând Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, pentru a fi transportat la spital”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

Accident grav în Botoșani. Șapte copii au fost răniți chiar de Ziua Copilului

În urmă cu o zi, a avut loc un accident grav în județul Botoșani, aproape de municipiul Dorohoi. În urma coliziunii, șapte copii și trei adulți au fost răniți. Accidentul s-a petrecut între două autoturisme în localitatea Loturi Enescu, municipiul Dorohoi. În cele două mașini se aflau zece persoane, dintre care șapte erau copii, potrivit presei locale.

Copiii au vârste între 3 și 14 ani și se aflau în aceeași mașină cu părinții lor. Potrivit Monitorul de Botoșani. Ei au fost transportați la spital pentru investigații medicale.

Accident rutier grav la Iași

Vă aducem aminte faptul că în localitatea Lețcani a avut loc un accident rutier mortal unde un bărbat a murit carbonizat în mașină. O mașină a ieșit în decor, intrând într-un copac și luând foc.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Institutul de Medicină Legală și au ridicat trupul tânătului care a murit carbonizat. Cele două victime supraviețuitoare au fost transportate la Unitatea de Primire Urgență, unde li s-au acordat îngrijiri.

Adauga un comentariu