National

Un camion cu bitum fierbinte s-a răsturnat peste un autoturism, în Arad – FOTO

Publicat: 19 mart. 2020

Un camion încărcat cu bitum fierbinte s-a răsturnat peste o Dacie, iar un bărbat a rămas prins în interiorul autoturismului, într-un cumplit accident rutier în satul Joia Mare din Arad.

Cumplitul accident s-a produs, astăzi, pe raza satului Joia Mare, comună Almaș din județul Arad.

Într-o curbă, șoferul camionului încărcat cu bitum fierbinte a pierdut controlul direcției, iar mașina a intrat în balans și apoi s-a răsturnat.

Ghinionul a făcut că exact în acel moment, pe sensul opus, foarte aproape de camion, să se afle un autoturism marca Dacia, condus de un bărbat.

Camionul s-a răsturnat, iar toată încărcătura de bitum fierbinte a acoperit în întregime Dacia, dar și pe bărbatul aflat la volan.

„Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit cu două autospeciale de stingere şi modul descarcerare, 1 echipaj SMURD, 1 echipaj SAJ şi elicopterul SMURD pe DN79A în zonă localității Joia Mare pentru descarcerare unei persoane dintr-un autoturism peste care a căzut mixtură ascetică fierbinte.

După o intervenție deosebit de dificilă, un echipaj a executat operațiuni de răcire a bitumului iar altul a descarcerat victimă, această a fost extrasă şi predată echipajului SAJ, în viață, stabilă cu arsuri pe membrele inferioare şi traumatisme”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Adauga un comentariu