Local

Un chirurg care lucrează în Vaslui a fost implicat într-un accident rutier în Iaşi! A intrat într-un TIR cu maşina

Publicat: 06 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un chirurg care lucrează în Vaslui a fost implicat într-un accident rutier în Iaşi A intrat într-un TIR cu maşina
Un chirurg care lucrează în Vaslui a fost implicat într-un accident rutier în Iaşi

Un chirurg care lucrează în Vaslui a fost implicat într-un accident rutier în Iaşi. Conform informaţiilor de la faţa locului, se pare că acesta a intrat într-un TIR cu autoturismul marca Volvo

Un chirurg care lucrează în Vaslui a intrat într-un TIR la Schitu Duca

Accidentul rutier s-a produs joi, 6 august 2020 în satul Satu Nou din comună Schitu Duca. În accidentul rutier a fost implicat chirurgul Adrian Candrea, medic într-un spital din Vaslui. Conform spuselor proprii, acesta se deplasa de la Spitalul din Vaslui de unde ieşise din gardă şi se deplasa la Iaşi.

Din primele informaţii pe care reporterii BZI.RO le deţin, chirurgul ar fi pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi, într-o curbă, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un TIR. Momentan nu se cunoaşte starea de sănătate a acestuia. Totuşi, şoferul TIR-ului nu a fost rănit.

Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Bărbatul conducea un autoturism marca Volvo şi are domiciliul stabilit în municipiul Iaşi.

Tot mai multe accidente se produc în municipiul Iaşi

În ultima perioadă, în municipiul Iaşi s-au soldat tot mai multe accidente. Cea mai întâlnită cauza este neatenţia şoferilor. Numai în cursul zilei de ieri, 15 iulie 2020, în municipiul Iaşi s-au produs 4 accidente soldate cu ranirea a mai multor persoane. În accidentele produse ieri au fost implicate mai multe autoturisme, printre care şi o ambulanţă SMURD, un tramvai CTP dar şi mai multe autoturisme.

Accidentul în care au fost implicate cele mai multe autoturisme s-a produs în zona Dacia din Iaşi. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate, un autorism intrând într-un alt autovehicul care la rândul lui a intrat în alte 3 maşini. Tot ieri, 15 iulie, în Iaşi s-a produs un alt accident care putea să se transforme într-o tragedie. Concret, un tramvai CTP a acroşat un autoturism, dar din fericire nimeni nu a fost ranti grav.

România este țara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de decese

România este țara din Uniunea Europeană cu cel mai mare număr de decese la un milion de locuitori: 96. În plus, țara noastră nu a înregistrat niciun fel de progres comparativ cu 2018, când s-au înregistrat tot 96 de decese la un milion de locuitori. Singura consolare este scăderea de 22% înregistrată comparativ cu anul 2010, când erau 117 decese din accidente rutiere la milionul de locuitori. Pe de altă parte, în Uniunea Europeană au avut loc anul trecut 51 de decese din accidente rutiere la un milion de locuitori, în scădere ușoară comparativ cu 2018 (52 de decese).

Adauga un comentariu