National

Un consilier local a murit în gravul accident din Vrancea! Iată momentul producerii – VIDEO

Publicat: 16 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Un consilier local, viitor candidat pentru poziția de primar al unei comune din Vrancea, a murit marți dimineață în gravul accident în care a fost implicat un microbuz. Este vorba despre Aurel Proca, în vârstă de 58 de ani, care era consilier UNPR, dar se pregătea să candideze din partea PMP.

El conducea un microbuz care, din motive încă necunoscute, a intrat pe contrasens. Potrivit reprezentanților Poliției Vrancea, în accident a murit și șoferul de 70 de ani al autoturismului lovit frontal de microbuz.

Alte 11 persoane au fost rănite în urma accidentului din Vrancea. Autoritățile județene au activat Planul roșu de intervenție, iar traficul auto a fost blocat aproximativ două ore pentru a permite salvatorilor să intervină.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN2D Focșani – Târgu Secuiesc, la kilometrul 25, pe raza localității Bolotești, județul Vrancea, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un microbuz și un autoturism. Potrivit primelor date, două persoane au decedat, iar alte 11 au suferit leziuni și au fost transportate la spital.

ISU Vrancea a intervenit cu două autospeciale de stingere, 4 ambulanțe SMURD, o mașină de descarcerare și 4 ambulanțe ale serviciului județean de ambulantă. În sprijin, se va deplasa și un elicopter SMURD.

UPDATE! „Astăzi, ora 07.00, pe DN 2 D, în afara localității Bolotești, conducătorul unui microbuz a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism. Din impact a rezultat decesul a două persoane și vătămarea corporală a altor 11 persoane. Începând cu ora 9.00, traficul pe Dn2d km 27, se desfășoară alternativ, pe un singur sens de mers”, şu precizat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Vrancea.

Detalii AICI

Adauga un comentariu