Actualitate

Un copil de 10 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni, la câțiva metri de locul în care a murit Raisa – VIDEO

Publicat: 31 mai 2022
Un copil de 10 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni la câțiva metri de locul în care a murit Raisa - VIDEO
Un copil în vârstă de 10 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Bucureștii Noi din Capitală

Potrivit Realitatea.net, un copil în vârstă de 10 ani a fost spulberat pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Bucureștii Noi din Capitală, la numai câțiva metri de locul în care a fost accidentată mortal Raisa.

Accidentul s-a produs astăzi, 31 mai, în jurul orei 16:40, în fața Parcului Bazilescu. La fața locului a intervenit imediat o ambulanță, iar copilul a fost transportat inconștient la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

„În data de 31.05.2022, în jurul orei 16.30, pe Bd. Bucureștii Noi la nr. 118 a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și un pieton minor, 10 ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pietonului care a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ”, anunță Poliția.

Oamenii legii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Cazul Raisei se apropie de final

Copilul de 10 ani ar fi fost accidentat la aproximativ 500 de metri de locul unde a fost ucisă Raisa, minora de 11 ani, lovită mortal de un polițist pe trecerea de pietoni. În cazul Raisei, avocatul Adrian Cuculis a anunțat, marți, că a fost transmis și „ultimul document medical necesar trimiterii în judecată a polițistului Popescu”.

„Ultimă oră în cazul Raisa. A ieșit și ultimul document medical necesar trimiterii în judecată a polițistului Popescu. Certificatul de la INML arată că Marina are nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale pentru a se recupera, ceea ce face ca polițistul Popescu să fie cercetat și judecat și pentru vătămare corporală. Limita de zile medicale pentru infracțiunea de vătămare corporală este de 90”, a transmis, marți, 31 mai, avocatul Adrian Cuculis. Vezi mai mult AICI.

Amintim că accidentul s-a produs pe 13 ianuarie. Atunci, două fetițe au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. În mașina poliției era un singur poliţist.
Adauga un comentariu