Actualitate

Un copil de 5 ani a fost lovit luni, 17 ianuarie, de o mașină de poliție, în orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu

Publicat: 17 ian. 2022
mai multe masini de politie

Luni, 17 ianuarie 2022, aproape de ora 12:40, un agent de poliție din cadrul Poliției Orașului Bolintin Vale, județul Giurgiu, a lovit un copil de 5 ani.

Polițistul se afla în serviciu și se deplasa cu o autospecială pe strada Palanca, din orașul Bolintin Vale. Minorul era nesupravegheat și a ieșit în fugă din curtea unui imobil. Acesta s-a lovit astfel de autovehiculul care se afla în mișcare.

Din fericire, din urma evenimentul rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă a fost solicitat, preventiv, un echipaj de ambulanță pentru a se efectua investigații de specialitate.

„În urma evenimentului rutier nu a rezultat vătămarea corporală a minorului, însă, preventiv, a fost solicitat un echipaj de ambulanţă pentru efectuarea de investigaţii de specialitate. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă în vederea efectuării de verificări cu privire la aspectele semnalate, urmând ca la finalizare materialul să fie înaintat unităţii de parchet”, se arată în comunicatul de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, conform sursei citate

Poliţistul care conducea autospeciala este încadrat în MAI din anul 2012, este absolvent al Şcolii de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr Câmpina, posedă permis de conducere din anul 2007 şi desfăşura activităţi pentru punerea în executare a unui mandat de aducere, emis de Judecătoria Bolintin Vale, mai menţionează comunicatul IPJ Giurgiu.

 
Adauga un comentariu