National

Un cuplu din Maramureș și-a abuzat sexual fata în vârstă de 6 ani, dar și cele 3 fete ale prietenilor lor de familie

Publicat: 25 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un cuplu din Maramureș și-a abuzat sexual fata în vârstă de 6 ani dar și cele 3 fete ale prietenilor lor de familie
O familie din Maramureș a și-a abuzat copila în vârstă de 6 ani, dar și pe fetele unor prieteni de familie

În Maramureş a ieşit la iveală un caz şocant. Un cuplu din Cicârlău a fost acuzat că şi-au abuzat fetiţa de 6 ani, dar şi alte 3 fete. Oamenii legii i-au arestat preventiv pe cei doi.

Un caz revoltător s-a petrecut în Maramureş, un cuplu şi-a abuzat fetiţa în vârstă de 6 ani şi încă alte 3 fete. Cazul din Cicârlău datează din lună martie, însă abia acum a ieşit la iveală. Cei doi au fost arestaţi preventiv, iar tatăl celor 3 fetiţe a fost cel care a făcut o plângere penală la Poliţie. S-a aflat că bărbatul le-a dezbrăcat pe cele 3 fetiţe şi le-ar fi fotografiat, iar după acesta i-a trimis pozele soţiei.

Cuplul a fost acuzat că ar fi vândut pozele cu cele 3 feţe, acestea fiind acuzate de pornografie infantilă. După anchetă făcută deschisă de oamenii legii, după ce s-a făcut o plângere penală, aceştia au descoperit detalii de-a dreptul şocante. Cei doi soţi şi-ar fi fotografiat fetiţa în ipostaze sexuale de la vârsta de 2 ani şi jumătate, în 2017.

Bărbatul a fost acuzat că şi-a abuzat copilul

Cei doi nu şi-au abuzat sexual doar propriul copil, ci şi pe cele 3 fete a prietenilor lor de familie. Atunci când cei doi soţi prindeau un moment doar cu cele 3 fete le dezbrăcau şi apoi le fotografiau. Fetele au fost cele care i-au denunţat pe cei doi agresori, deoarece au fost ameninţate cu moartea.

Fata cea mai mare a fost cea care nu ai mai suportat abuzurile, aceasta în vârstă de 16 ani le-a spus părinţilor ceea ce se întâmplă cât timp rămâneau cu cei doi soţi. Fără să stea prea mult pe gânduri părinţii fetelor au făcut o plângere pe numele celor doi agresori.

Copilă în vârstă de 16 ani prima mesaje, în care i se cereau poze cu ea dezbrăcată, iar dacă aceasta refuza bărbatul o ameninţă cu moartea pe minoră.

În România tot mai mulţi copii sunt abuzaţi sexual

Abuzurile sexuale ale minorilor în Romania sunt tot mai dese, iar anual foarte mulţi copii sunt prada agresorilor. În anul 2019 s-au înregistrat 398 de cazuri în care copiii au suferit o formă de abuz. Pe primul loc în clasamentul abuzurilor din România se afla copiii care au fost neglijaţi, iar pe locul al doilea se afla copiii care au fost abuzaţi sexual. Conform unui raport emis de către cei de la DGASPC Iaşi, 159 de copii au fost neglijaţi iar 119 au fost abuzaţi sexual.

„În structura DGASPC Iași funcționează Centrul de Servicii Sociale în regim de Urgență care are în componență Centrul de primire în regim de urgență Iași unde am încadrat 27 de beneficiari până la data de 31 ianuarie 2019. Totodată, am reușit până la aceeași dată să încadrăm în Centrul rezidențial «Sf. Mina» un număr de șase beneficiari”, au specificat reprezentanții DGASPC Iași.

În lista abuzurilor sunt prezente şi abuzurile psihice şi emoţionale. S-au înregistrat 77 de cazuri abuz fizice, 49 fiind emoţionale. S-au înregistrat şi 8 cazuri de trafic de persoane dar şi 7 prin exploatare prin muncă.La nivel naţional în anul 2020 s-au înregistrat în jur de 800 de cazuri în care minore cu vârste sub 15 ani au rămas gravide

Adauga un comentariu