Local

Un curier inconştient trece ca o ghiulea prin intersecţia din Podu Ros, pe culoarea roşie a semaforului. Exact în acelaşi loc au murit doi oameni nevinovaţi. Imaginile sunt similare – Video

Publicat: 05 apr. 2021

Imagini incredibile surprinse în zona Podu Roș din Iași. Un curier se pare că respectă propriile sale reguli de circulație și trece ca o ghiulea prin intersecţia din Podu Ros, pe culoarea roşie a semaforului. Acesta nu ține cont de pericolul la care sunt supuși ceilalți participanți din trafic în ciuda faptului că în zonă au fost nenumărate accidente rutiere.

În urmă cu patru ani, în intersecția din Podu Roș și-au pierdut viața două persoane, soț și soție. Pe 4 februarie 2017, în jurul orei 13:00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că la intersecţia dintre Şoseaua Nicolina şi Aleea Rozelor a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omeneşti. Din primele cercetări făcute la faţa locului a rezultat ca şoferul criminal, Claudiu Marian Pasnicu de 25 ani, în timp ce conducea un autoturism pe Şoseaua Nicolina, a făcut depăşirea neregulamentară a unei coloane de vehicule, aflată în aşteptare la semafor, şi a intrat cu viteză în intersecţie, pe culoarea roşie a semaforului electric, unde s-a izbit violent cu un autoturism condus de Doina Buzea.

În urma impactului, cele două autoturisme au fost proiectate în alte autoturisme, oprite la semafor. După producerea evenimentului rutier, conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiei. În urma accidentului rutier a rezultat decesul Doinei Buzea şi a soţului acesteia, Eugen Buzea, precum şi rănirea uşoară a altor două persoane, dintr-un autoturism marca Citroen şi Ford. În jurul orei 15:00, şoferul criminal s-a prezentat la sediul Serviciului Rutier însoţit de un avocat, declarând că a condus autoturismul în momentul producerii accidentului rutier. Acesta a fost testat alcoolscopic, stabilindu-se că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Șoferul a fost condamnat la închisoare pentru 19 ani și 8 luni sub acuzațiile de ucidere din culpă și vătămare corporală.
Adauga un comentariu