Actualitate

Un detaliu terifiant din fotografia de la nuntă i-a dezvăluit unei femei că soțul ei are cancer

Publicat: 17 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un detaliu terifiant din fotografia de la nuntă i-a dezvăluit unei femei că soțul ei are cancer
Emma și-a pierdut soțul la scurt timp după căsătorie, Justin fiind răpus de cancer

Un detaliu descoperit de o femeie în fotografia de la nuntă i-a dezvăluit acesteia un adevăr dureros, și anume o boală a soțului său. Totul s-a întâmplat pe când cei doi erau în luna de miere iar femeia era însărcinată cu primul lor copil. Din nefericire, analizele au scos la iveală faptul că bărbatul avea o tumoră agresivă pe creier și mai avea doar doi ani de trăit.

Nu degeaba se spune că o poză valorează cât o mie de cuvinte, iar în cazul de față este nu doar adevărat, ci mai ales înfricoșător. După ce Emma, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu iubirea vieții sale, Justin Cotillard, de-abia aștepta să meargă în luna de miere. Dar ceea ce nu știa ea era că întreaga călătorie se va transforma într-un coșmar.

A descoperit un detaliu terifiant în fotografia de la nuntă

Când Emma Cotillard se uita la fotografiile de la nunta ei, a descoperit ceva despre care și-ar dorit în acel moment să fi știut mai devreme. I-a atras atenția o grimasă a soțului ei dintr-o poză, care s-a dovedit a fi ceva foarte grav.

Totul a început într-o dimineață, când Justin a început să urle la Emma, spunându-i să plece imediat. Emma era într-o stare foarte emoțională și vulnerabilă pentru că era însărcinată în luna a șaptea, așa că a reacționat violent la comportamentul soțului. Dar totul s-a înrăutățit.

„Nu își amintea că eram însărcinată cu primul nostru copil. El credea că sunt 0 străină”, a declarat Emma.

Pentru că Justin avea doar 29 de ani, simptomele erau foarte grave. Cei doi și-au anulat restul călătoriei și s-au întors acasă, în Marea Britanie, unde îi aștepta un mesaj șocant. Justin avea o tumoră agresivă pe creier, iar medicii spuneau că mai avea doar doi ani de trăit. În aceeași zi în care Emma a născut-o pe Mia, Justin a început tratamentul pentru cancer și nu a putut să fie lângă soția sa.

Boala soțului a avansat rapid

În ciuda tratamentului urmat de Justin Cotillard, cancerul s-a răspândit rapid în corpul bărbatului. Emma își aduce aminte că medicii au sfătuit-o să-l ia acasă pe soțul ei, pentru a fi în mijlocul familiei. Acesta a mai trăit doar două săptămâni după care s-a stins. Astfel, fiica celor doi a trebuit să crească fără tată. Emma mai spune că totul a decurs atât de rapid încât nimeni nu bănuia că bărbatul are o tumoră pe creier. Mai apoi, însă, femeia s-a gândit mai bine:

„Uitându-mă acum la fotografiile de la nuntă, se poate vedea clar că partea dreaptă a feței lui este puțin mai lăsată.”

Emma a făcut publică povestea lor pentru că vrea să-i încurajeze pe alții să meargă la medic atunci când apare cel mai mic simptom care ar putea indica teribila maladie. Nu vrea ca tragedia prin care a trecut să se întâmple și altora, deoarece multe vieți pot fi prelungite și salvate dacă tumora este detectată timpuriu.

Adauga un comentariu