Actualitate

Un elev din Suceava a căzut secerat în noaptea banchetului. Băiatul a murit sub privirile neputincioase ale tatălui său

Publicat: 18 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un elev din Suceava a căzut secerat în noaptea banchetului. Băiatul a murit sub privirile neputincioase ale tatălui său
Un elev a murit la banchetul de clasa a 8-a

Un elev din Suceava a picat din picioare chiar în noaptea banchetului de sfârșit de clasa a VIII-a. Profesorii, restul elevilor, dar și tatăl său au văzut cum băiatul se lupta între viață și moarte. Care a fost cauza decesului?

Scene de groază în timpul banchetului de sfârșit de clasa a VIII-a al unei școli gimnaziale din județul Suceava. Elevii și profesorii se simțeau bine, dansau, cântau, până când unul dintre copii a picat din picioare și s-a luptat între viață și moarte vreme de câteva minute.

Elevul a murit sub privirile tatălui său

Tatăl băiatului este profesor de meserie și se afla chiar lângă el, în clipele acelea crunte. S-a îndreptat imediat către el, la fel și ceilalți colegi de breaslă și adolescenți, astfel că în timp ce îl resuscitau au sunat de urgență la 112. În cel mai util timp, la fața locului au ajuns cadrele de la Serviciul de Ambulanță, care au efectuat minute bune manevre de resuscitare.

După ce cadrele medicale au încercat să-l aducă la viață, inima băiatului a repornit, astfel că a fost transportat de urgență la spital. A fost internat la Terapie Intensivă, sub monitorizarea medicilor peste noapte, însă din nefericire, a decedat în toiul nopții.

Care a fost motivul pentru care elevul s-a stins din viață

Potrivit primelor informații, se pare că tânărul nu ar fi consumat alcool, dar a dansat toată noaptea, astfel că fiind cunoscut cu o formă gravă de epilepsie, starea lui de sănătate s-a agravat pe moment.

Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a constata, de fapt, care este cu certitudine cauza pentru care inima băiatului s-a oprit, dar și dacă s-au consumat substanțe interzise la acea petrecere.

Adauga un comentariu