Sport

Un fotbalist uruguayan a stat suspendat la etajul 11 pentru a-și salva viața după ce camera a fost curpinsă de flăcări

Publicat: 26 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un fotbalist uruguayan a stat suspendat la etajul 11 pentru a-și salva viața după ce camera a fost curpinsă de flăcări
Duarte a stat minute întregi agășat de geamul camerei sale pentru a-și salva viața

Un fotbalist al echipei Club Atletico Rentistas, care a fost testat pozitiv cu Covid-19, se afla cazat la un hotel din Buenos Aires. Cu puţin timp înaintea unui meci din Copa Libertadores, mijlocaşul a fost nevoit să sară pe geamul camerei unde era carantinat, care se afla la etajul 11 al clădirii. Acesta a apelat la acest gest extrem pentru a-şi slava viaţa deoarece izbucnise un incendiu.

În urma unei deplasări cu echipa Duarte a fost testat pozitiv cu Covid-19 împreună cu alţi doi coechiperi, Andres Rodales şi Damian Malrechauffe. Aceştia s-au deplasat în Argentina pentru un meci din cadrul competiţiei Copa Libertadores. Odată ajunşi acolo, cei 3 au fost depistaţi pozitiv. Clubul Atletico Rentistas a jucat un meci de fotbal cu cei de la Racing Club. Copa Libertadores este cea mai importantă comeptiție continentală de fotbal din America de Sud, înaintea Cupei Sudamericana. .

Uruguayanul a fost salvat de la etajul 11

Duarte a declarat presei locale ca din cauza infecţiei cu Covid-19 nu a putut simţi mirosul care a pătruns în camera sa. Odată cu vederea flăcărilor a căutat o modalitate de a-şi salva viaţa. Singura soluţie care i-a râmas fotbalistului a fost să sară pe geam.

Mijlocaşul a stat minute întregi agăţat de geamul camerei sale până când au venit pompierii. Odată ajunşi la faţa locului, pompierii s-au folosit de o macara pentru a-l coborî pe fotbalist în siguranţă la sol. Club Atletico Rentias a anunţat pe o reţea de socializare că starea de sănătate a mijlocaşului Duarte nu este pusă în pericol.

 

Un caz asemănător avut loc Constanta

Precum fotbalistul uruguayan şi o femeie din Constantă a încercat să-şi salveze viaţa sărind pe geamul aparatamentului după ce casa a fost cuprinsă de flăcări. Sesizarea de incendiu a fost făcută la numărul unic de urgență 112. Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, marți dimineață, pentru a lichida un incendiu care a izbucnit într-un apartament aflat la etajul șase al unui bloc de pe bulevardul Mamaia din Constanța. Din nefericire, femeia a decedat la scurt timp după impactul cu solul.

„Se intervine cu trei autospeciale de stingere și autospeciala cu scară. Apartamentul arde generalizat, cu flacără deschisă și degajare mare de fum”, au precizat la acel moment reprezentanții ISUJ Constanța.

Adauga un comentariu