Local

Un hoț care fură catalizatoare a fost reţinut de oamenii legii – EXCLUSIV FOTO

Publicat: 04 mart. 2021
Un hoț care fură catalizatoare a fost reţinut de oamenii legii

În cursul serii de 3 martie 2021, pe raza localităţi Ciurea din Iași, oamenii legii au identificat un bărbat care ar fi oferit spre vânzare pe raza comunei menţionate mai sus un catalizator pe care l-ar fi sustras dintr-un autoturism.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani a încercat să vândă catalizatorul pe care anterior îl sustrăsese. Conform probatoriului administrat, bărbatul este bănuit de comiterea a altor 3 infracţiuni de furt calificat. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de oamenii legii:

La data de 3 martie 2021, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Ciurea au identificat un bărbat în vârstă de 28 de ani care ar fi oferit spre vânzare pe raza comunei Ciurea, un catalizator pe care l-ar fi sustras anterior de la un autoturism. Prejudiciul creat a fost recuperat. În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul este bănuit de comiterea a 3 infracţiuni de furt calificat. Acesta a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore. Cercetările continuă. au reprezentat oficialii de la IPJ Iași.

Comentarii
Adauga un comentariu