National

Un hoț care jefuise o femeie, imobilizat imediat. Cine i-a venit de hac infractorului?

Publicat: 19 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un hoț care jefuise o femeie imobilizat imediat. Cine i-a venit de hac infractorului

Un bărbat, poliţist aflat în timpul liber, a prins un individ pe care îl suspecta că ar fi furat ceva. La scurt timp s-a dovedit că acesta chiar săvârşise o infracţiune.

”Astăzi, în jurul orei 16.45, colegul nostru, inspector principal Mădălin Cojocărete, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, în timp ce se afla în timpul liber, cu autoturismul personal, împreună cu prietena lui, în centrul municipiului Reșița, a observat un bărbat alergând, iar în urma bărbatului o doamnă urmărindu-l și gesticulând agitată”, au precizat reprezentanții IPJ Caraș-Severin.

Polițistul a pornit în urmărirea bărbatului și l-a imobilizat imediat.

”Flerul de polițist de investigații criminale nu l-a înșelat nici de această dată pe Mădălin, astfel că asupra bărbatului a fost găsit un telefon mobil pe care a recunoscut că tocmai îl smulsese din mâna unei doamne care se afla în stația de autobuz. Cu ajutorul prietenei lui, colegul nostru a chemat în sprijin, un echipaj de poliție de la Poliția municipiului Reșița, care l-a încătușat și condus la sediu, pe bărbatul surprins în fragrant delict, în vederea luării măsurilor legale. ”, au mai anunțat polițiștii de la IPJ Caraș-Severin.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița.

Adauga un comentariu