Titlurile zilei

Un ieșean a vrut să se îmbogățească din suferința unei familii! A contactat-o pe mama unei minore dispărute și i-a cerut 90.000 de euro. „Dacă nu-mi dai banii, o trimit pe fiică-ta la produs, în Italia!” (EXCLUSIV)

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Un ieșean a vrut să se îmbogățească din suferința unei familii A contactat-o pe mama unei minore dispărute și i-a cerut 90.000 de euro. Dacă nu-mi dai banii o trimit pe fiică-ta la produs în Italia EXCLUSIV
Un ieșean va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii, după ce a fost acuzat de șantaj

Situație incredibilă: un ieșean a crezut că se poate îmbogăți din suferința unei familii. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Robert Daniel Goldan, sub acuzația de șantaj. Anchetatorii au spus că ieșeanul i-ar fi cerut unei femei suma de 90.000 de euro, susținând că o are pe fiica ei minoră, care fusese dată dispărută.

Caz șocant, petrecut în municipiu: un ieșean a crezut că va reuși să se îmbogățească din suferința unei familii. Individul ar fi contactat-o pe o rețea de socializare pe mama unei minore dată dispărută și i-ar fi cerut o sumă importantă de bani, pentru a-i elibera fiica.

Ieri, în urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Robert Daniel Goldan, sub acuzația de șantaj. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul Robert Daniel Goldan, acuzat că a vrut să profite de suferința unei familii

Anchetatorii ieșeni spun că Robert Daniel Goldan (20 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Oamenii legii spun că elevul a încercat să se îmbogățească, sperând că va profita de o femeie.

„În cauză s-a reţinut că, pe data de 10 august 2021, inculpatul R.D.G. a contactat-o prin intermediul unei reţele de socializare pe persoana vătămată P.R.T., mama unei minore ce figura la acea dată ca persoană dispărută, şi i-a comunicat acesteia că fiica ei se află la el şi că, pentru a o lăsa să plece, trebuie să îi ofere o sumă de bani, solicitând iniţial suma de 90.000 de euro. Acesta a adăugat că, în caz contrar, o va trimite pe minoră în Italia, pentru a practica prostituţia”, a declarant ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În ediţiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Minora s-a întors acasă și a spus că nu a fost victima vreunei infracțiuni

Oamenii legii au adăugat faptul că minora a revenit acasă, moment în care mama ei și-a dat seama că ieșeanul Robert Daniel Goldan de fapt o mințise.

„Pe data de 11 august 2021, minora a fost identificată şi audiată, aceasta declarând că plecarea sa a fost voluntară şi că nu a fost victima vreunei infracţiuni, precizând totodată că nu îl cunoaște pe inculpatul R.D.G. personal, conversând cu acesta o perioadă, telefonic şi prin reţelele de socializare. Fiind audiat, inculpatul a recunoscut comiterea infracţiunii reţinute în sarcina sa. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, Dragoș Bordianu.

Acum, elevul ieșean care a vrut să se îmbogățească din suferința unei familii va da ochii cu judecătorii.

Comentarii
  • Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

  • Sa vii slugoiule sa ma lingi in troasca pentru fiecare tichet de mincare, saracule si handicapatule, ce rahat de tichete de vacante mai vrei mai labagiule

  • Are dreptate doamna Luminita . Anul trecut ne a dat tichetele in octombrie . Unde sa mergi in concediu toamna ? Are dreptate ,toaletele sunt infecte ,stricate si vechi . Nu este echipament de lucru ,nu sunt manusi ,nu este lapte praf pt copii ,nu sunt scutece ,mai nimic nu este . Directorul vorbeste urat cu angajatele . Am fost la el in birou si nici nu te asculta ,te ia si la misto si rade de tine . Am inteles ca nu are studii in domeniu

Adauga un comentariu