Local

Un ieșean iritat la culme s-a apucat să amenințe pe Facebook. Totul a izbucnit de la o plângere penală formulată de victimă (Exclusiv)

Publicat: 22 iul. 2021
Un bărbat care se uită la o pagină de Facebook și o sală de judecată
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe un individ acuzat de amenințare

Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat că i-a adresat amenințări unei persoane, prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Mihai Sebastian Sârbu, sub acuzația de răzbunare pentru ajutorul dat Justiției. Anchetatorii spun că întreg scandalul a izbucnit de la o plângere penală formulată de victimă pe numele ieșeanului

Un individ iritat s-a apucat să amenințe o persoană prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Scandalul a pornit de la o plângere penală formulată de victimă pe numele ieșeanului. Acum, individul va fi nevoit să dea socoteală în instanță.
Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Mihai Sebastian Sârbu, sub acuzația de răzbunare pentru ajutorul dat Justiției. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Mihai Sebastian Sârbu, acuzat de procurorii ieșeni de răzbunare pentru ajutorul dat Justiției

Oamenii legii spun că Mihai Sebastian Sârbu (31 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ un an. Conform anchetatorilor, ieșeanul s-a apucat să amenințe o persoană prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

„În cauză s-a reținut că, pe data de 11 august 2020 și pe 27 octombrie 2020, inculpatul S.M.S. i-a trimis persoanei vătămate I.D.N., prin intermediul unei rețele de socializare, mesaje de amenințare care se refereau inclusiv la membrii familiei acesteia și care au fost de natură a-i crea o stare de temere”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Scandalul a izbucnit de la o plângere penală depusă pe numele ieșeanului

Anchetatorii ieșeni au adăugat că întreg scandalul a pornit de la faptul că victima ar fi depus anterior o plângere penală pe numele lui Mihai Sebastian Sârbu.

„Mesajele de amenințare de pe rețeaua de socializare ar fi fost trimise pe motiv că persoana vătămată a depus o plângere în luna septembrie 2019 la o secție de Poliție, pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Amintim că, recent, anchetatorii au mai trimis în judecată un ieșean, sub acuzația de răzbunare pentru ajutorul dat Justiției. În acel dosar, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Adrian Neculai, pentru tâlhărie, tulburarea ordinii și liniștii publice și răzbunare pentru ajutorul dat Justiției. În același caz, anchetatorii l-au trimis în fața magistraților pe Vasile Neculai, sub acuzațiile de tâlhărie și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Adauga un comentariu