Titlurile zilei

Un ieșean și-a îndeplinit fanteziile sexuale cu vecina! Femeia nu a mai fost pusă niciodată într-o asemenea ipostază! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

Publicat: 01 iul. 2022
Ieșeanul acuzat de viol și violare de domiciliu
Un ieșean a fost pedepsit de magistrați, după ce a fost acuzat că și-a îndeplinit fanteziile sexuale cu o vecină

Ieri, judecătorii au pedepsit un ieșean acuzat că și-a îndeplinit fanteziile sexuale cu o vecină de-a sa. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Paul Iulian Labonțu la 6 ani și 8 luni de pușcărie, pentru viol și violare de domiciliu. Scandalul a izbucnit după ce victima s-a dus și s-a plâns la Poliție cu privire la clipele de groază prin care a trecut.

Un ieșean care și-a îndeplinit fanteziile sexuale cu o vecină de-a lui a fost pedepsit de judecători. Așadar, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat ieri pe Paul Iulian Labonțu la 6 ani și 8 luni de pușcărie, pentru viol și violare de domiciliu.

„Instanța ia act că persoana vătămată T.D. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au precizat judecătorii ieșeni.

De remarcat este faptul că sentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Procurorii spun că ieșeanul Paul Labonțu și-a îndeplinit fanteziile sexuale cu vecina

Procesul lui Paul Iulian Labonțu a început pe 16 martie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe individ, sub acuzațiile de viol și violare de domiciliu. Asta, după ce ieșeanul a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv de pe data de 22 februarie 2022. Anchetatorii ieșeni spun că Paul Iulian Labonțu (31 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, după ce o femeie de 58 de ani s-a plâns că a fost violată în propria locuință.

„Incidentul a avut loc în noaptea de 21 spre 22 februarie 2022, în jurul orei 23:00, în comuna Țigănași. Pe tot parcursul zilei, inculpatul consumase băuturi alcoolice. Seara, acesta a pătruns în curtea casei persoanei vătămate. Printr-un geam neasigurat, el a intrat în locuință. Persoana vătămată era pe holul locuinței, s-a speriat și a strigat la el să plece din casă. Inculpatul a prins-o pe victimă de mâini și i-a propus să întrețină relații sexuale cu el”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, Dragoș Bordianu.

Ieșeanul, săltat și dus la audieri în urma incidentului

Oamenii legii au adăugat că lui Paul Iulian Lăbonțu nu i-a păsat că femeia, care i-ar fi putut fi mamă, nu voia să facă sex cu el.

„Victima a fost imobilizată, iar inculpatul a întreținut un raport sexual normal cu aceasta, împotriva voinței ei. La final, el a plecat pe ușă din casa victimei”, a încheiat Dragoș Bordianu.

Femeia batjocorită a mers la Poliție, unde a depus o plângere. Anchetatorii au ajuns foarte repede la Paul Iulian Lăbonțu. Individul a fost dus la audieri.

Individul a recunoscut comiterea faptei, dând vina pe cantitatea de alcool consumată înaintea incidentului. Pe 22 februarie 2022, ieșeanul a fost reținut pentru 24 de ore. A doua zi, Paul Iulian Lăbonțu a fost dus la sediul Judecătoriei Iași cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Instanța a admis cererea anchetatorilor în ceea ce îl privește pe ieșeanul care și-a îndeplinit fanteziile sexuale cu vecina lui.
Comentarii
  • …Domnule menajer de la fabrica de copii Elena Doamna va rugam frumos in numele la toti colegii de munca sa ne dati tichetele de vacanta sa mergem si noi in concediu ! La toate spitalele
    s-au dat tichete ,spit Spiridon ,spit Cfr ,spit da copii ,spit de infecțioase .
    Noii stim ca pt Dvs nu sunt asa importante aceste tichete ,ca dvs aveti salar mare de 30.000 lei lunar plus bonus de performanță inca 25% ,plus afacerile cu medicamente ,afaceri cu angajarile ,afaceri cu echipamente medicale . Apropo cand ne reparati si noua toaletele alea ca sunt vechi si stricate !!!

  • Un ieșean din Țigănași! Bai mai las-o dracului daca și țiganastenii sunt ieșeni!!!!
    Flaminzenii ce naiba sunt !!!!!????

Adauga un comentariu