Local

Tupeu fără margini! Șmecherul surdo-mut care a violat o femeie la 5 dimineața la Hala Centrală nu vrea la pușcărie. Nu se crede vinovat după ce a reacționat ca un animal care sare pe pradă GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

Publicat: 25 mai 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Tupeu fără margini Șmecherul surdo-mut care a violat o femeie la 5 dimineața la Hala Centrală nu vrea la pușcărie. Nu se crede vinovat după ce a reacționat ca un animal care sare pe pradă GALERIE FOTO EXCLUSIV
Ieșeanul suspectat că a siluit o pensionară în centrul Iașului a cerut să fie lăsat în libertate

Șmecherul bănuit că a violat o femeie de 70 de ani din Iași vrea să fie liber. Cătălin Popovici a contestat decizia luată de judecători în cazul său. Amintim că, în urmă cu câteva zile, individul, care este surdo-mut, a fost arestat preventive pentru viol și tâlhărie.

Un șmecher suspectat că a violat o femeie din Iași vrea să fie liber. Astfel, Cătălin Popovici (30 de ani) a contestat decizia luată de judecători în cazul său. Acum, urmează ca reprezentanții Tribunalului Iași să hotărască ce se va întâmpla în cazul acestuia.

Amintim că, în urmă cu câteva zile, individul, care este surdo-mut, a fost arestat preventiv de magistrații din cadrul Judecătoriei Iași, sub acuzațiile de viol și tâlhărie. Individul face parte dintr-o familie normal și nu a mai avut probleme cu legea. Polițiștii ieșeni au reușit să-l prindă atât de repede pentru că în zonă erau foarte multe camere de supraveghere. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Șmecher suspectat că a violat o femeie în centrul Iașului

Anchetatorii spun că ieşeanul Cătălin Popovici a intrat în vizorul lor la finele săptămânii trecute. Asta, după ce victima a mers ţintă la Poliţie şi s-a plâns de clipele de groază prin care a fost nevoită să treacă. Victima, o ieșeancă în vârstă de 70 de ani, a spus că a fost abordată de Cătălin Popovici, care a agresat-o sexual. Oamenii legii spun că individul a şi jefuit victima, înainte de a-i permite să plece.

„Pe 19 mai 2022, în jurul orei 05:10, inculpatul C.P. a intrat după persoana vătămată în pasajul de la Hala Centrală și, prin constrângere fizică a acesteia, a întreținut cu persoana vătămată un raport sexual normal, timp de aproximativ 5 minute. După finalizarea raportului sexual, inculpatul i-a smuls victimei lanțul de aur de la gât, după care a fugit de la locul faptei”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, Dragoș Bordianu.

Cătălin Popovici, dus la audieri de oamenii legii

Victima a mers la Poliţie şi a relatat prin ce a fost nevoită să treacă. Polițiștii au demarat cercetările de îndată şi au ajuns la principalul suspect: Cătălin Popovici. Individul a fost săltat şi dus la audieri. Pentru a afla versiunea acestuia, anchetatorii au folosit un interpret autorizat pentru limbajul mimico-gestual.

Astfel, vinerea trecută, ieşeanul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de viol şi tâlhărie. Sâmbătă, 21 mai 2022, Cătălin Popovici a fost dus la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Din păcate, în ultimii ani, tot mai multe astfel de situaţii au fost semnalate în judeţul Iaşi. Astfel, zeci de ieşeni au fost cercetaţi, reţinuţi, arestaţi preventiv, trimişi în judecată sau chiar condamnaţi definitiv pentru comiterea unor infracţiuni cu violenţă sau de natură sexuală.

Acum, șmecherul suspectat că a violat o femeie în centrul Iașului a contestat hotărârea luată de judecători în cazul său.

Comentarii
  • Împușcat în ochiul drept jigodia! E plin orașul de astfel de excremente care nu fac decat infractiuni. Violență, droguri, combinații, furturi, videochat, prostituție (sint pline blogurile de lângă Pallas Mall de curvoaice si proxeneți).

Adauga un comentariu