International

Un important fitness influencer a decedat din cauza coronavirusului, la 33 de ani. Acesta nu credea în virus, însă a trimis un mesaj pe patul de spital

Publicat: 18 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un important fitness influencer a decedat din cauza coronavirusului la 33 de ani. Acesta nu credea în virus însă a trimis un mesaj pe patul de spital
Dmitriy Stuzhuk, fitness influencer

Un fitness „influencer”, care credea că noul COVID-19 nu există, a murit după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 la vârsta de 33 de ani.

Dmitriy Stuzhuk a contractat boala în timpul unei călătorii în Turcia și a fost dus la spital după întoarcerea în Ucraina, țara natală. Înainte de a se îmbolnăvi, acesta le transmisese urmăritorilor de pe social media că noul coronavirus nu există, transmite Sky News.

Vedetă de pe rețelele de socializare, care a promovat o viață sănătoasă, a fost externată din spital după opt zile, dar virusul i-a provocat complicații cardiace. După ce a fost din nou internat în spital, fosta sa soție Sofia, în vârstă de 25 de ani, a anunțat că se află într-o „stare gravă” și „inconștientă”.

Influencerul nu credea în COVID-19, dar a fost răpus de cumplitul virus chiar dacă ducea un stil de viață sănătos
Aceasta le-a transmis urmăritorilor de pe social media că a avut „probleme cu sistemul său cardiovascular, iar inima nu face față”.

„Starea sa este extrem de gravă. Nimeni nu poate face nimic cu asta. Am făcut tot ce am putut, astfel încât să trăiască tatăl celor trei copii ai mei. Dar nimic nu depinde de mine acum”, mai scria aceasta.

Adauga un comentariu