National

Un martor, dezvăluiri uluitoare despre crimele de la Onești: „Soţia lui a fost acolo permanent. Îi spunea: «Nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont»”

Publicat: 03 mart. 2021
Crime Onești
Crime Onești

Un martor, coleg al victimelor povesteşte cum i-a văzut pe cei doi bărbaţi la balcon, dar şi faptul că soţia criminalului se plimba în voie printre poliţişti şi chiar i-a transmis lui Gheorghe Moroşan să nu îi omoare pe ostatici, că poate primesc bani în cont.

”Da, eu am fost acolo, la 16 şi ceva. La 17 s-a întâmplat tragedia. I-am văzut la balcon pe cei doi ostatici. Unul era în poziţia bisericii, cu mâinile la spate, celălalt în partea opusă.

Am văzut cum s-a dus înspre el domnul ăsta Moroşan. I-a dat un cuţit, a căzut jos.

Posibil, a fugit după celălalt, după Dan şi după aia s-a ridicat şi a zis ceva la geam, că îi omoară, sau ceva în genul ăsta. La 17 l-a înjunghiat, sau 17:01. La 17:20 am văzut targa cum iese.

Soţia lui a fost acolo permanent, de la 16 şi ceva şi îl informa ce se întâmplă jos. Doamna se plimba printre poliţişti.

Vorbea cu el la telefon şi îi spunea nu îi omorî, mai lasă-i, poate primim bani în cont”, a spus un martor, în exclusivitate la Antena 3.

Bărbații au murit în urma șocului hemoragic

Autopsiile celor doi bărbați au demonstrat că aceștia au murit în chinuri, din cauza șocului hemoragic, având multiple plăgi înjunghiate în zona cavității toracice.Cuțitul folosit de Gheorghe Moroșan a fost extrem de ascuțit, având o lamă cu o lungime de 40 cm.

Din primele informații, una dintre victime a suferit hemoragie internă, iar cealaltă, hemoragie externă. Click aici pentru a vedea fotografiile care pot întoarce ancheta de la Oneşti pe dos. Iată cum arată trupurile neînsufleţite ale celor doi muncitori. Unul are urme de gloanţe pe trup.

Adauga un comentariu