National

Un medic rezident din București, dezvăluiri revoltătoare. A fost dată afară din apartamentul închiriat: „Mi-a spus că ar fi bine să plec, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire”

Publicat: 09 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un medic rezident din București dezvăluiri revoltătoare. A fost dată afară din apartamentul închiriat Mi-a spus că ar fi bine să plec că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire

Un medic rezident din București a dezvăluit situația șocantă prin care a trecut. Femeia a dezvăluit că a fost dată afară din apartamentul în care locuia, pe motiv că „a început lupta pentru supraviețuire”. Devin tot mai multe cazurile în care cadrele medicale din România sunt amenințate sau umilite. La Galați, o asistentă medicală s-a trezit cu Poliția acasă și a descoperit clor aruncat pe ușa apartamentului, totul din vina vecinilor, care au încercat astfel să o gonească, de teamă că va răspândi coronavirusul în bloc.

MEDIC REZIDENT, DAT AFARĂ DIN APARTAMENTUL ÎN CARE STĂTEA CU CHIRIE

Recent, un medic rezident din București a povestit cum proprietarul apartamentului în care stătea cu chirie a decis s-o dea afară și să curețe totul cu clor, totul din cauza faptului că femeia lucrează la un spital de boli infecțioase. Iată mai jos relatarea medicului rezident:

Situația incredibilă prin care a trecut un medic rezident din București

„Am fost sunată pe 31 martie de propietar, spunându-mi că ar fi bine să plec, că sunt medic, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire și că ei îi e teamă că voi aduce virusul. Cu fata ei stăteam. I-am spus că unde lucrez eu nu e niciun caz, m-a testat, nu am nici simptome, nici febră n-am făcut.

Apoi, la nici două zile mi-a trimis mesaj și mi-a spus că vrea un răspuns… ceea ce e foarte dificil să găsești un loc, cel puțin în perioada asta. A dat cu clor după mine, prin casă a dat cu clor, cu pulverizator, pe clanțe. Este inuman ce se întâmplă, efectiv se ia în batjocură medicul. E frustrant, chiar am învățat și învăț mult pentru asta și îmi place ce fac, dar te fac să te simți prost.”, a declarat femeia.

Adauga un comentariu