National

Un membru al clanului Duduianu a fost pus de PNL la conducerea unei companii de stat

Publicat: 28 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un membru al clanului Duduianu a fost pus de PNL la conducerea unei companii de stat
Un membru al clanului Duduianu a fost pus de PNL la conducerea unei companii de stat

Momente interesante în timpul Guvernării PNL. Un membru al clanului Duduianu a fost promovat de PNL la conducerea unei companii de stat. Silviu Mototolea, varul soţiei lui Emi Pian, a ajuns să aibă un loc în consiliul de administraţie al Romfilateria.

Silviu Mototolea a intrat în clanul Duduianu acum mulţi ani

Se pare că Silviu Mototolea a intrat în clanul Duduianu atunci când verişoara s-a să căsătorit cu Emi Pian, fiul cel mare al celebrului Nicolae Duduiau.. Ulterior, Emi a preluat numele de familia al soţiei pentru că avea mai multe probleme legale în străinătate. Silviu Mototolea a intrat în politica şi lucrurile au început să îi meargă foarte bine. De curând acesta a ajuns într-o funcţie de conducere în cadrul unei cunoscute companii de stat. Interesant este faptul că unchiul său este primar în localitatea giurgiuveanu Valea Dragului. Primarul este certat cu legea, fiind la rândul lui reţinut de procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru că ar fi luat mită la serviciul de Permise Giurgiu. Printre inculpaţi se nummara şi şeful instituţiei, Dumitru Văduda.

Nepotul primarului a fost numit, la data se 27 ianurie, anul acesta, membru în consiliul de administrație al fabricii de timbre Romfilatelia. Silviu Mototolea apare și pe pagina de Facebook a PNL Sector 4, într-o imagine de la o acțiune electorală din 6 iulie 2020.

Sindicaliştii din poliţie reacţionează dur la declaraţiile făcute de şeful Poliţiei Romane

Aceştia consideră că declaraţiile făcute de Liviu Vasilescu vin prea târziu ţinând cont că opinia publică şi mass media au aşteptat 3 săptămâni până să poată asculta scuzele emise de oamenii legii. În altă ordine de idei sindicaliştii considera că este impardonabil ca Poliţia Romana să lase timp de 3 săptămâni ca imaginea ei să fie terfelita.

„Ce pot să înţeleagă poliţiştii care îl văd pe şeful Poliţiei Române în imaginile video cum se plimbă alături de un membru al unui clan, noaptea târziu, pe o stradă oarecare, păzit de subalternii săi, şi discută probabil aplicarea legii. Poate au vorbit despre apicultura la greci, poate au depănat amintiri, poate au vorbit despre iminenţa unui masacru în rândul clanurilor. Nici nu mai contează despre ce au vorbit, greşeala impardonabilă peste care nu se poate trece, este faptul că au lăsat mass media şi opinia publică timp de 3 săptămâni să facă praf imaginea şi autoritatea Poliţiei Române, în timp ce responsabilii şi aparatul de comunicare au adoptat poziţia „struţului” în speranţa că va trece de la sine”, se arată într-un comunicat al Europol.

 

Ruşinea Poliţiei Române nu va mai putea fi spălată

În continuarea ocmunicatului, sindicaliştii afirma faptul că nicio poveste despre un posibil masacru nu mai poate spăla imaginea Poliţiei care s-a întâlnit cu interlopii

Adauga un comentariu