Local

Un nou concurs destinat ieșenilor din diaspora. Câștigătorul va aprinde luminițele de sărbători

Publicat: 09 nov. 2019

Ieșenii din afara granițelor țării pot participa la un concurs derulat de municipalitatea ieșeană în pragul sărbătorilor de iarnă. Perioada de desfășurare a concursului este cuprinsă între 18 și 24 noiembrie 2019.

„Biroul Diaspora al Primăriei municipiului Iași invită și anul acesta ieșenii la un concurs destinat celor de pretutindeni. Prin acest concurs dorim să aducem bucuria sărbătorilor de iarnă în fiecare casă de ieșean, în toate colțurile lumii. Locul ieșenilor de pretutindeni este acasă, la Iași. Pot participa ieșenii de pretutindeni. Modalitatea de desfășurare a concursului: trimiteți-ne un mesaj despre ce reprezintă pentru dumneavoastră sărbătorile de iarnă. Mesajele cu cel mai mare număr de like-uri vor fi premiate”, au arătat reprezentanții municipalității ieșene.

„Premiile concursului: cinci mesaje vor fi premiate cu cinci albume ale Iașului care să aducă aminte de frumusețea orașului. Autorul mesajului care va întruni cel mai mare număr de like-uri va aprinde luminițele de sărbători în Iași. Acesta va transmite un mesaj ieșenilor de pretutindeni, ducând mesajul nostru de sărbătoare în fiecare casă de ieșean”, au mai arătat reprezentanții primăriei



loading...

Comentarii
  • Acest birou trebuie desfiintat. Mananca bani publici degeaba. Au facut si ei acest concurs de 2 lei ca sa bifeze o activitate si sa aiba hartii.

Adauga un comentariu