Local

Un nou director la Oficiul de Cadastru Iași. Ionuț Grădinaru, șef Birou Arhivă, a ajuns la conducerea instituției

Publicat: 14 aug. 2020
Ionuț Grădinaru, șef Birou Arhivă, a ajuns la conducerea Oficiului Cadastral Iași
Ionuț Grădinaru, șef Birou Arhivă, a ajuns la conducerea Oficiului Cadastral Iași

Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliara (OCPI) Iași are un nou director. Ionuț Grădinaru, actual șef Birou Arhivă în cadrul instituției, a ajuns pe postul de director al instituției. În urma unei decizii luate la nivelul conducerii Autoritatii Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Ionuț Grădinaru a fost promovat pe postul de director al acestei instituții din județul Iași. Tânărul de 36 ani lucrează la OCPI Iași și astfel a ajuns pe postul de director.

Joaca cu postul de director la Oficiul de Cadastru Iași

ANCPI a nominalizat-o în urmă cu câteva săptămâni la Iași pe Narciza Nedelcu, recent conamnată la închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu. Drept cadou, Narciza Nedelcu a fost numită șefă pe funcția pe care a mai ocupat-o până în anul 2012. Abia o zi mai târziu, aceasta și-a dat demisia din funcție, în urma unei presiuni publice. Întoarsă pe postul de la Cadastru după 8 ani, perioadă în care a fost anchetată și apoi condamnată pentru abuz în serviciu, Narciza Nedelcu a decis să facă un pas în spate.
Surse din mediul administrativ arată că aceasta a decis să demisioneze în urma presiunilor publice ca urmare a revenirii pe funcție în ciuda condamnării penale.

Nedelcu a fost condamnată la trei ani și jumătate de închisoare cu suspendare

Nedelcu a fost condamnată la trei ani și jumătate de închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, dar cu toate acestea, magistrații de la Curtea de Apel Iași i-au permis să revină la serviciu.

La începutul lunii iulie, Narciza Nedelcu a fost condamnata la închisoare cu suspendare pentru abuz în serviciu, într-un dosar care a durat ani buni și care a implicat mai multe persoane. În ciuda condamnării și a problemelor penale pe care le are, Nedelcu a revenit pe funcția de la Cadastru.

Aceasta a dat concurs pentru postul de director la instituția ieșeană, iar acum a revenit pe funcție. Cum s-a ajuns ca aceasta, deși avea condamnare penală, să revină pe funcție? Cei de la Cadastru nu sunt funcționari publici. ANCPI a repus-o pe funcție având în vedere că instanța nu i-a interzis exercitarea. Practic, deși au decis sa o condamne pentru abuz în serviciu, mangistrații de la Curtea de Apel nu i-au interzis să revină pe funcție, în minută precizându-se că toate sancțiunile sunt suspendate

Comentarii
  • Johnny, fa curatenie urgent! Vezi ca ai una acolo care sprijina peretii toata ziua de ce beata e si care se ia de toata lumea daca nu-i iese ceva. Indiciu? Are gura mare de o auzi de la Moldova Mall si o frige pe refrenuri cum c-ar fi Directoare la serviciul administrativ. Nu e greu de dibuit. E singura buhaita de la voi care nu face nimic toata ziua. Am pretentii la tine ca esti baiat fin si educat. Creaza urgent o imagine de institutie europeana! Succes!!!

  • Sunt un PSD-ist inrai, dar astazi pot spune BRAVO IONUT !! O persoana competenta si care studiaza mult !! Apropo pentru unii.. NU E DELOC MANA DREAPTA A LUI ALEXA ! SA NU FACETI ACEASTA CONFUZIE…..

  • Pacat ca nu e de specialitate, nu are studii de someniu, nu il recomanda nimic in general si a fost referent pana acum 4 luni cand au inventat pnlistii postul de sef arhiva. Si Alexe a fost director Ocpi. Si Alexe era referent. Ce sa ii faci daca in Iasi nu se gasesc deloc ingineri de specialitate, care sa.aibe si doctorate si experienta in privat…iar fostul director nu era bun ca era inginer. Si nu e mana dreapta a lui Alexe…dar e ceva ruda.cu.cineva important pt Alexe….

Adauga un comentariu