Local

Un nou orar pentru curse speciale dedicate medicilor. Câte un autobuz și un tramvai pe fiecare linie

Publicat: 24 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un nou orar pentru curse speciale dedicate medicilor. Câte un autobuz și un tramvai pe fiecare linie

Începând de astăzi, 24 martie, Compania de Transport Public (CTP) Iași va asigura curse speciale pentru medici, asistenți, farmaciști și personalul nemedical din cadrul spitalelor și farmaciilor. Astfel, cursele vor circula după următorul program: de la ora 12:00 până la ora 18:00, pe toate traseele de transport existente, cu câte un singur mijloc de transport dedicat. De asemenea, se mențin cursele speciale între orele 18:00 și 20:00 pentru cadrele medicale pe traseele 28, 46 și 47. Accesul persoanelor respective în mijloacele de transport se va face pe baza legitimației de serviciu eliberată de angajator.

Între orele 5:00 și 8:00 se asigură transportul cu 90 la sută din parcul auto. Între orele 12:00 și 18:00 – se asigură transportul cu 70 la sută din parcul auto. Între orele 20:00 și 22:45 – se asigură transportul cu 25 la sută din parcul auto. Traseul 5 va funcționa între orele 12:00 și 18:00 la capacitatea normală de transport.

Dezinfectarea totală a străzilor

De ieri, Salubris SA a demarat dezinfectarea străzilor, a trotuarelor și aleilor care nu sunt încadrate ca spații verzi cu dezinfectanți pe bază de hipoclorit de sodiu, în intervalul orar 22:00 – 6:00.

„Se vor întreprinde demersurile pentru rectificarea bugetară necesară asigurării activității de dezinfectare a străzilor și pentru asigurarea produselor dezinfectante. Direcția Relații Publice și Transparența Decizională va asigura la fiecare Centru de Cartier câte 1.000 bucăți de Declarații de propria răspundere. Direcția de Asistență Socială Iași va transfera către Inspectoratul Județean de Jandarmi Iași și Poliția Locală Iași câte 20 de cutii de mănuși de protecție a câte 100 de bucăți fiecare. Direcția de Asistență Socială Iași va transfera 400 de măști de protecție către instituțiile municipalității.
Direcția de Asistență Socială Iași va achiziționa 500 de kilograme de pânză pentru confecționarea de măști de protecție”, au arătat reprezentanții municipalității ieșene.

Adauga un comentariu