Cancan

Un nou scandal între Iulia Albu și fostul soț. Totul are legătură cu fiica lor

Publicat: 05 nov. 2020
scandal între Iulia Albu și fostul soț
Mihai Albu își acuză fosta soție că nu îl lasă să își vadă fiica

A izbucnit un nou scandal între Iulia Albu și fostul soț, celebrul designer Mihai Albu, iar motivul îl reprezintă chiar fiica celor doi. Mai exact, designerul își acuză fosta soție că nu îl lasă să își vadă fiica atunci când are dreptul legal.

Războiul dintre Iulia și Mihai Albu pare că nu se mai termină. Din cauza neînțelegerilor dintre cei doi foști soți și fiica acestora are de suferit. Și aceasta mai ales acum când nu își mai poate vedea tatăl deoarece Ilua Albu se opune cu vehemență. Mihai Albu a fost prezent recent într-o emisiune de televiziune acolo unde a povestit despre cele mai grele momente prin care a trecut din cauza fostei sale soții.

Scandal între Iulia Albu și fostul soț

Potrivit spuselor celebrului designer, se pare că Iulia se opune vehement ca el și fiica sa să poată petrece împreună zilele oferite de lege. Printre motivele enumerate de aceasta ar fi vârsta creatorului de modă și meseria acestuia. Totodată, Iulia Albu îl acuză că ar lăsa-o pe fiica lor prea mult cu tableta în mână dar și că o hrănește nesănătos.

E o perioadă tulbure. Au trecut ceva luni bune în care nu am avut un raport bun cu fetița mea. Weekend-ul acesta, conform legii, fetița ar trebui să fie la tată, dar doar ar trebui. În iunie și în septembrie am văzut-o două zile, în octombrie o zi, și în august și-n septembrie deloc, deși avem o custodie comună, cu domiciliul la ea. Mereu a fost așa, tot timpul se întâmplă câte ceva ca să nu se poată să o văd. Îmi spune că nu o lasă să ne vedem că e COVID-19, că o las prea mult pe tabletă, că îi dau mâncare nesănătoasă, deși nu e adevărat, iar fata vrea să ne vedem.

Dar ea are numărul meu blocat, are Instagram și acolo mă are blocat. Și eu o pot vedea doar dacă-mi arată prietenii ce postează sau dacă o sun pe ea, deși îmi spune că mă va suna ea mai târziu. Mi-a zis că e un cont administrat de ea și ea decide cine o poate vedea pe fetiță și cine nu. Nu știu dacă conștientizează că ea prin modul ăsta îi face rău și copilului, în primul rând. Dar ea e foarte mândră de ce face, nu cred că pune la suflet”, a spus Mihai Albu în emisiunea Showbiz Report.

Mikaela suferă că nu își poate vedea tatăl

Totodată, Mihai Albu a explicat și faptul că fiica lui este extrem de tristă pentru că nu mai poate să îl vadă. Iar din această cauză, relația lor se deteriorează din ce în ce mai mult.

Fetița este fericită când mă vede, nu înțelege ce i se întâmplă, ba chiar, de multe ori mă acuză pe mine că nu fac lucruri pentru a o vedea mai mult. Eu simt din privirea și atitudinea ei că este nefericită pentru relația cu mine​. Eu fac tot posibilul, am anunțat autoritățile, toți fac cercetări, acum suntem monitorizați până în februarie. Deși când am chemat prima dată poliția, am crezut că o va amenda, o va certa, dar m-au chemat să dau declarații și au zis că o să vadă ce se întâmplă”, a mai adăugat creatorul de modă.

Celebrul designer o acuză pe fosta soție că încearcă să-l impună pe actualul partener ca figură paternă pentru fiica lor. Ba chiar și actualul iubit al Iuliei Albu i-ar fi spus lui Mihai că, legal, el este părintele fetiței.

Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci, dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt «boșorog expirat», așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a spus Mihai Albu la Antena Stars.

Așadar, rămâne de văzut cum se va încheia acest nou scandal între Iulia Albu și fostul soț.

Adauga un comentariu