Eveniment-Social

Un nou spectacol, transmis on-line, la Teatrul „Luceafărul” din Iași

Publicat: 18 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un nou spectacol transmis on-line la Teatrul Luceafărul din Iași

Teatrul „Luceafărul” din Iași continuă, în acestă perioadă grea, transmisiuni on-line ale unor spectacole. Astfel, mâine, duminică, 19 aprilie 2020, de la ora 11:00 și sub dictonul „La distanță, dar în continuare împreună!” va fi transmis spectacolul „Când visăm”. Acesta a avut premiera în anul 2016 și este o producție a Teatrului „Luceafărul” alături de Centrul Cultural German Iași și Forumul Cultural Austriac București.

„Felix este singur acasă, tatăl lipsește de mult din peisaj, mama trebuie să revină la birou. Nu-i place supa și nu are chef să meargă la culcare pentru că este supărat și puțin înspăimântat, întrucât i se pare că zărește umbrele colegilor de clasă, care îl necăjesc în pauze. Treptat, în cameră se strecoară niște ființe care nu-l mai iau peste picior: Lupul, Cocoșul, Rumpelstiltskin, Uriașul, Scufița Roșie, Pisica și Măgarul… Astfel, călătoria nocturnă a băiatului în lumea viselor este o experiență unică, fiindcă învață câte ceva din întâlnirile cu ceilalți, în primul rând să se cunoască pe sine și să înțeleagă mai bine lumea”, descrie piesa Verena Koch.

Din distribuție fac parte: Ioana Natalia Corban (Felix), Ileana Ocneanu (Mama), George Cocoș (Lupul), Claudiu Gălățeanu (Cocoșul), Ioana Iordache (Pisica), Paul Sobolevschi (Măgarul), Cătălin Cucu (Rumpelstiltskin, Uriașul), Elena Zmuncilă (Scufița Roșie). Regia: Verena Koch (Austria), scenografia: Ute Lindenbeck (Germania), dramaturgia: Franz Huber (Austria), traducerea: Andrei Bogdan Stoleru, video: Andrei Cozlac.

Adauga un comentariu