Local

Un poliţist aflat în timpul liber cu iubita sa, studentă la Academia de Poliţie, au prins un hoț ce furase dintr-o benzinărie din Iaşi

Publicat: 31 ian. 2021

În seara de 30 ianuarie a.c., Dan, poliţist aflat în timpul liber şi prietena sa, Raluca, studentă la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, i-au sesizat pe colegii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi, cu privire la faptul că au observat un bărbat care a sustras bunuri din faţa unei benzinării, din municipiul Iaşi.

Un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi s-a deplasat la faţa locului, unde a fost identificat bărbatul de 37 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că acesta ar fi sustras două bidoane cu ulei de motor de la o benzinărie din municipiul Iaşi, cauzând un prejudiciu de aproximativ 135 de lei, prejudiciu ce a fost recuperat de poliţişti.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca la data de 30 ianuarie a.c., să fie prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

Dan este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, iar din anul 2018 îşi desfăşoară activitatea în cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Iaşi.

Îi felicităm pe cei doi pentru implicare și le dorim succes în carieră!

Comentarii
  • deci….135 de lei prejudiciu….m-ati dat pe spate!i-au asigurat o zi de cazare(150 de lei)plus 3 mese calde(50 de le) si apoi costurile procesului!!!ce bine de el!

  • Nu conteaza prejudiciul,conteaza fapta.Daca nu il pedepsesti pt.ca prejudiciul este mic atunci miine iti da in cap si daca nu te omoara nu i se intimpla nimic.

  • Mare belitură,da pe cei din Peco care fura fraerii la pompă în timp ce alimentează zilnic nu-i vad vajnicii polițiști ? Din 2018 de când să angajat polițistul are și alte realizari pe plan profesional, s-au doar sifoneala asta cu două bidoane ulei de motor ,propun sa fie citat pe ordin de zi și decorat .

Adauga un comentariu