National

Un polițist care a provocat un accident rutier grav a fugit de la fața locului. Era în mașină cu fratele unui primar din Teleorman

Publicat: 15 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un polițist care a provocat un accident rutier grav a fugit de la fața locului. Era în mașină cu fratele unui primar din Teleorman
Un polițist care a provocat un accident rutier grav a fugit de la fața locului

Un polițist care a provocat un accident rutier grav a fugit de la fața locului. Acesta a încercat să scape basma curată.Un bărbat în vârstă de 43 de ani a provocat un accident rutier grav și a fugit de la fața locului. Potrivit surselor Antena 3 CNN, ar fi vorba despre un agent de poliție care se afla în mașină cu fratele primarului din satul Plosca, județul Teleorman.

Polițistul s-a izbit puternic de o mașină în care se aflau patru oameni. Toți au suferit răni grave și au fost transportați la spital. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate în zonă, care arată clar faptul că polițistul taie calea unui autoturism, condus de o femeie în vârstă de 29 de ani.

Un polițist care a provocat un accident rutier grav a fugit de la fața locului

După impact, bărbatul trage mașina și fără pic remușcare, în loc să se îndrepte spre cele patru victime din autoturismul în care tocmai intrase, se face nevăzut.

Într-un final polițistul, dar și fratele primarului din Plosca au mers la poliție, acolo unde au declarat accidentul. Inițial polițistul s-a gândit la o variantă de a scăpa de pedeapsă.

Polițistul este cercetat penal

Mai exact, a vorbit cu fratele primarului ca acesta să ia vina asupra lui. Doar că odată ajuns la poliție, testat cu alcooltestul, fratele primarului a fost descoperit cu o alcoolemie de 0,80 grame alcool pur în aerul expirat.

Acela a fost și momentul în care înțelegerea dintre cei doi a picat. În aceste momente, polițistul este cercetat penal.

Un șofer beat a fost oprit după ce s-au tras 13 focuri de armă, în Olt

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au fost nevoiți să tragă 13 focuri de armă pentru a prinde un tânăr de 29 de ani, care conducea băut. Potrivit oamenilor legii, în urma incidentului nici o persoană nu a fost rănită.

Polițiștii Serviciului Rutier Olt au depistat autoturismul reclamat, pe Drumul Județean 642, în comuna Dobrosloveni.

„Deși polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire, conducătorul auto nu s-a supus măsurii, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea autoturismului în cauză. Autoturismul a fost oprit pe un câmp din afara comunei Dobrosloveni, iar la volanul acestuia a fost identificat un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din localitate”, transmit, sâmbătă, polițiștii olteni.Deoarece șoferul nu s-a supus somațiilor, polițiștii au executat 13 focuri cu armamentul din dotare. În urma evenimentului, nu au existat victime, fiind produse doar pagube materiale.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Adauga un comentariu