Actualitate

Un poliţist italian a descoperit la un cerşetor român adidaşii care îi fusese furaţi! Gestul italianului a surprins o lume întreagă

Publicat: 17 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un poliţist italian a descoperit la un cerşetor român adidaşii care îi fusese furaţi Gestul italianului a surprins o lume întreagă
Un poliţist italian a descoperit la un cerşetor român adidaşii care îi fusese furaţi! Gestul italianului a surprins o lume întreagă

Poveste neobişnuită într-o regiune din Italia. În centrul întâmplării se află un poliţist italian şi un cerşetor român. Poliţistul italian era în patrulă atunci când a văzut un om al străzii, cerşetor român, că îi purta tocmai adidaşii care îi fuseseră furaţi. În schimb, omul legii a avut o reacţie care a surprins întreaga peninsulă.

Totul s-a întâmplat în zona Campi Bisenzio, o suburbie din Florența, Italia. Poliţistul se afla în patrulă când a văzut, la un cerşetor român, tocmai perechea de adidaşi care îi fusese furată cu ceva timp în urmă

Un poliţist italian a descoperit, în picioarele unui cerşetor român, adidaşii furaţi

Poliţistul italian şi-a dat seama că adidaşii din picioarele cerşetorului român sunt proprietate personală tocmai pentru că modelul respectiv este unul destul de rar. Omul legii şi-a cumpărat adisasii de pe un site de profil, fiind vorba de o pereche de pantofi sport făcuţi la comandă şi care costă în jur de 300 de euro.

Din aceste considerente, omul legii susţine că nu putea fi vorba despre o confuzie iar adidaşii din picioarele cerşetorului sunt proprietate personală. Omul legii şi-a lăsat adidaşii în curte, în luna octombrie 2020, de unde au fost furaţi.

Gestul poliţistului a făcut înconjurul Italiei

Mirat că cerşetorul îi poartă încălţămintea, poliţistul s-a apropriat de acesta şi l-a întrebat de unde are încălţămintea care, conform datelor amintite mai sus, este a lui. Cerşetorul român în vârstă de 32 de ani nu a schiţat nimic, în schimb şi-a scos încălţămintea vrând să îi dea adidaşii înapoi omului legii.

Poliţistul italian a fost surprins de gestul acestuia şi nu numai că nu a mai depus plângere penală, l-a invitat pe cerşetorul român într-un magazin cu haine şi i-a cumpărat o nouă pereche de pantofi dar şi o haină de iarnă.

Poliţistul este mândru de gestul lui şi susţine că este mult mai fericit de când l-a ajutat pe bărbat: “Un gest care m-a făcut fericit”, a conchis italianul.

Gestul nu a trecut neobservat în presa din peninsulă, știrea ajungând viral pe reţelele de socializare din Italia. Mulţi internauţi l-au felicitat pe bărbat pentru gestul absolut uman făcut, notează cotidianul Corriere della Sera.

Adauga un comentariu