National

Un poliţist şi un jandarm au fost agresaţi de o femeie. Totul s-a întâmplat în centrul oraşului Mizil – VIDEO

Publicat: 25 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un poliţist şi un jandarm au fost agresaţi de o femeie. Totul s-a întâmplat în centrul oraşului Mizil - VIDEO
Un poliţist şi un jandarm au fost agresaţi de o femeie

Scene halucinante surprinse zilele trecute în centrul oraşului Mizil din judeţul Prahova. Un poliţist şi un jandarm au fost agresaţi de o femeie. Toată cearta a început în momentul când femeii i s-a atras atenţia că a intrat într-un magazin fără să poarte masca, conform Ziarul Incomod. În cauză a fost deschis dosar penal pentru ultraj.

Un scandal a izbucnit zilele trecute în centrul oraşului Mizil, judeţul Prahova, după ce o femeie s-a luat la ceartă cu un poliţist şi un jandarm care i-au atras atenţia că a intrat într-un magazin fără să poarte masca.

Un poliţist şi un jandarm au fost agresaţi de o femeie

Din imagini se vede cum femeia îl îmbrânceşte, îl scuipă şi îl loveşte pe jandarm. În scandal a fost implicat şi un bărbat care o însoţea pe tânăra – concubinul acesteia, potrivit presei locale. Acesta care l-a îmbrâncit pe poliţist.

“În dată de 17.08.2020, în jurul orelor 18.30, patrula mixtă de siguranţă publică aflată în serviciu pe raza oraşului Mizil, în timp ce desfăşura activităţi în contextul COVID-19, a legitimat o femeie care ieşise din incinta unui magazin, fără a purta masca de protecţie. În timpul discuţiilor, femeia, încurajată de faptul că în zona şi-a făcut apariţia concubinul acesteia, l-a lovit cu palma peste faţă pe subofiţerul jandarm. În incident a intervenit şi concubinul agresoarei, care l-a prins în braţe pe jandarm, pentru a nu putea lua măsurile legale, timp în care agresoarea a continuat să lovească cu pumnul jandarmul, în zona fetei”, a transmis Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova într-un comunicat.

Cei doi agresori au fost până la urma imobilizaţi, moment în care femeia a leşinat, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD.

Un poliţist şi un jandarm au fost agresaţi de o femeie. Agresoarea şi complicele plasaţi sub control judiciar

Femeia a încercat să fugă din autospeciala SMURD, fiind oprită de poliţistul care însoţea ambulanta.

Cele două persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, ulterior fiind plasate sub control judiciar, ancheta fiind în derulare, mai precizează jandarmii prahoveni.

Jandarmul a primit îngrijiri medicale la faţa locului, fără a fi necesară internarea acestuia.

Femeia este acum cercetată în libertate pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Poliţiştii din Iaşi au desfăşurat mai multe controale pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19

Poliţiştii ieşeni, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, au desfăşurat în sistem integrat noi acţiuni de verificare în zone aglomerate, centre comerciale, pieţe, târguri şi terase, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

„Recomandăm cetăţenilor să respecte măsurile de protecţie sanitară şi de distanţare fizică pentru a-şi proteja propria sănătate şi viaţa, dar şi pentru a-i proteja pe toţi cei din jur. Sănătatea şi siguranţă cetăţenilor sunt prioritare tuturor instituţiilor cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, astfel că forţele de ordine vor desfăşura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii şi pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.

Adauga un comentariu