Local

Ultraj. Un polițist din Iași a fost amenințat cu o furcă și a fost lovit cu o piatră. Totul după ce a intervenit să aplaneze un scandal

Publicat: 20 aug. 2020
Scandalul a continuat, iar după ce a ajuns la secție pentru audieri, agresorul a fost transportat la spital
Încă un caz de ultraj la Iași după ce un polițist a fost amenințat cu o furcă și a fost lovit cu o piatră

Încă un caz de ultraj la Iași. Un polițist a fost amenințat cu o furcă și lovit cu o piatră după ce a intervenit să aplaneze un scandal. După ce a reușit să-l imobilizeze pe agresor, omul legii l-a dus la sediu pentru audieri, însă scandalul a continuat. Într-un final a fost nevoie ca acesta să fie transportat la o unitate medicală pentru a primi un tratament de specialitate

Încă un caz de ultraj la Iași. Un polițist a fost amenințat cu o furcă și lovit cu o piatră de un individ pus pe scandal. Nechita Moroiu a fost arestat preventiv după ce a făcut scandal și s-a luat la harță cu polițiștii. Povestea începe în urmă cu câteva zile în comuna Focuri, când Moroiu a făcut scandal în curtea unor vecini, iar mai apoi a plecat acasă. Vecinii bărbatului au cerut ajutorul polițiștilor, iar oamenii legii au intervenit. Surpriză însă. Când s-a trezit cu polițiștii la poartă, Moroiu a pus mâna pe o furcă și a început să-i amenințe. Agenții au intervenit prompt și au reușit să-l deposedeze de furcă. La un moment dat, Moroiu a pus mâna pe o piatră și l-a lovit pe unul dintre cei doi polițiști care interveniseră în scandal în piept.

A continuat să facă scandal când a fost dus la audieri

După ce a fost imobilizat, bărbatul a fot dus la secție pentru audieri. Acolo a continuat să facă scandal, iar oamenii legii au fost nevoiți să îl ducă la o unitate medicală pentru consult. Marți, bărbatul a fost prezentat în fața judecătorilor de la Judecătoria Hârlău, iar aceștia au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile. Cazurile de ultraj sunt din ce în ce mai întâlnite la Iași. În urmă cu câteva zile, un alt individ, pe nume Ștefan Ciulei, a fost arestat preventiv sub acuzația de ultraj. Ieșeanul a ajuns după gratii în urma unui scandal de proporții! Astfel, luni seara, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea formulată de procurori pe numele lui Ștefan Ciulei.

A fost reținut pentru 24 de ore, iar mai apoi a fost prezentat în fața judecătorilor

Totul a început când autoritățile au fost sesizate printr-un apel la 112 cu privire la comportamentul acestuia. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au încercat să afle ce s-a întâmplat. Numai că, spun anchetatorii, individul ar fi devenit agresiv. Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecatoria Iași, ieșeanul ar fi fost agresiv cu 6 agenți de Poliție. În urma incidentului, ieșeanul Ștefan Ciulei a fost ridicat și dus la audieri. Polițiștii au dispus reținerea individului pe o perioadă de 24 de ore. Acuzația adusă lui Ștefan Ciulei este de ultraj. Mai apoi, în cursul zilei de luni, 6 iulie 2020, procurorii au cerut instanței arestarea preventivă a individului, pentru 30 de zile.

Un alt ieșean a fost arestat pentru ultraj

Un scandal izbucnit într-un spital din Iași, în care au fost implicați câțiva polițiști, s-a lăsat cu cătușe. După amenințări și înjurături, un ieșean a ajuns în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Astfel, Petrică Amariei a ajuns după gratii, sub acuzația de ultraj. Magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani au admis propunerea formulată de anchetatori pe numele individului. Petrică Amariei (34 de ani) a fost arestat pentru 30 de zile. Bărbatul este suspectat că a sărit cu gura pe polițiști, adresându-le amenințări și înjurături. Conform anchetatorilor, în noaptea de 2 spre 3 iulie 2020, individul s-a întâlnit cu 3 amici, de 20, 24 și 37 de ani, iar aceștia s-au pus pe băut. La un moment dat, după ora 24:00, unul dintre prietenii lui Amariei s-a lovit rău la picior, astfel că indivizii au decis să meargă către spital. Pe drum, unul dintre indivizi a aruncat cu o piatră către imobilul unei femei și a spart un geam.
Adauga un comentariu