Actualitate

Un preot român din Italia a fost arestat de Crăciun. Mima gesturi obscene în faţa unor femei

Publicat: 25 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un preot român din Italia a fost arestat de Crăciun. Mima gesturi obscene în faţa unor femei
Constantin Eusebiu Negrea a fost arestat de autoritățile din Italia

Scene incredibile în care este implicat un preot roman din Italia. Acesta a fost arestat de către autorităţile din peninsula după ce mai multe femei l-au acuzat pe acesta că ar fi mimat gesturi obscene de fata cu ele.

Poliţiştii din Trieste, un oraş din Italia, l-au pus sub arest pe preotul Constantin Eusebiu Negrea care este căsătorit şi tatăl a doi copii. Acesta este preot parox la o biserică ortodoxă din Itali.

Preotul român Constantin Eusebiu Negrea a fost arestat de poliţiştii din Italia

Evenimentul neplăcut a avut loc în ajunul Crăciunului când oamenii legii au primit mai multe sesizări legate de faptul că preotul ar fi făcut mai multe gesturi obscene. Concret, două femei care s-ar fi aflat într-un centru comercial din oraş au alertat autorităţile şi le-au spus faptul că preotul are un comportament agresiv, mimând diverse gesturi obscene la adresa lor. Mai mult, preotul le-ar fi îmbrăţişat şi sărutat pe cele două femei asta deşi bărbatul nu avea nicio relaţie cu ele.

Incidentul a avut loc pe data de 17 decembrie 2020 când o vânzătoare din centru s-a săturat de aluziile preotului şi de agresiunile sexuale şi a anunţat autorităţile italiene. Conform datelor existente, preotul începuse să viziteze centrul comercial de câteva zile şi se pare că făcuse o obsesie pentru cele două fete.

„De îndată ce voi avea autorizația episcopului mă voi căsători cu tine și vom face sex”, i-ar fi spus acesta uneia dintre ele.

„Dacă nu veniţi la slujbă, v-o trag în c…”, le-ar fi spus preotul, potrivit sursei citate. Negrea, care nu purta nici mască, a fost luat şi dus la o secţie de poliţie din Trieste. Din cauza stresului la care era supusă, una dintre angajatele centrului comercial a solicitat să fie mutată permanent pe tura de dimineaţă: „Mi-era teamă să mai plec de la muncă seara. Voiam să cer să fiu mutată în altă tură”, a mărturisit femeia.

Se pare că preotul român era un agresor sexual cunoscut în centrul comercial

Interesant este faptul că după ce cazul a devenit cunoscut, mai multe angajate a centrului comercial au avut curaj şi le-au explicat oamenilor legii ca preotul a avut comportament asemănător şi cu ele. Tragic comic de altfel, preotul făcea gesturi obscene imitând sexul oral, iar o vânzătoare le-a povestit oamenilor legii ca bărbatul o saluta stimulând un sărut cu limba pe propria mână

Preotul român, în vârstă de 47 de ani, a fost pus astfel sub arest la domiciliu și prezentat apoi în fața judecătorului pentru investigații preliminare, Massimo Tomassini, pentru validarea măsurii. Judecătorul a decis, însă, să-l elibereze de sub arest, dar a emis un ordin de interdicție împotriva lui pentru a nu se mai apropia de vânzătoarea care l-a denunțat.

De Paşte, Negrea, originar din Giurgiu, a sfidat restricţiile impuse în întreaga Italie şi a ţinut o slujbă în biserică. Atunci, Negrea, alături de alţi 28 de români, au fost amendaţi de poliţişti.

Adauga un comentariu