Actualitate

Un român a fost bătut în secţia de Poliţie din București! Imagini cu puternic impact emoţional – VIDEO

Publicat: 06 mart. 2021
un polițist bate un tânăr în sectia de poliție
Un tânăr este bătut de polițiști în sectia de poliție din București

În spaţiul public au apărut imagini greu de reprodus. În clipul prezentat în spaţiul public se poate vedea cum un tânăr care fusese ridicat de pe stradă este bătut cu bestialitate de oamenii legii. Bărbatul a fost dus de poliţişti la Secţia 16 Bucureși şi a fost încătuşat şi lovit în repetate rânduri.

Incidentul s-a produs în luna mai 2018, iar victima a fost un bărbat în vârstă de 29 de ani. Acesta se afla pe stradă şi a sunat la numărul unic de urgentă 112 după o altercaţie în care au mai fost implicaţi doi bărbaţi care, conform mărturiei tânărului, se drogau. Bărbatul a fsot încătuşat şi bătut de poliţişti.

În aşa zisă apărare, poliţiştii spun că tânărul era sub influenţa alcoolului şi era violent nedorind să meargă la audieri.

Vom reveni cu detalii!

 

Comentarii
  • unde e bataia? Eu vad un borfas recalcitrant care ameninta politistii. Despre ce bataie vorbim? N-a luat un baston pe spinare sau un pumn nici macar o palma. Un borfas recalcitrant (inregistrarea audio ar fi fost relevanta) care a fost linistit. Trebuiau sa-i scoata catusele si sa-l lase sa-i atace…Abia atunci s-ar fi chemat ca a luat bataie

  • Rușine statului Român și PNL dățile spori m ai multe chiar și pentru bătaie săracii cât efort depun ! Nu toți dar 99% nu au ce căuta în sistem . Hoți , traficanți ,bombe sexy xxx spâgari dar foarte bine plăți !!!

  • Asa nu se cheamă bataie se numește abuz de putere și de funcție din partea autorităților statului…. Când cineva este baut și recalcitrant se cheamă o ambulanta și ii dea un calmant.. Nu îl incaleci după bunul tău plac….. Dar unui milițian ca tine nu ai ce sa ii ceri… Își apară confrati cu 2 clasa

Adauga un comentariu