Eveniment-Social

Un şofer din Iași a trecut pe culoarea verde a semaforului de BMW! FOTO, VIDEO

Publicat: 03 dec. 2020
un șofer de BMW a intrat pe culoarea roșie a semaforului
un șofer de BMW a intrat pe culoarea roșie a semaforului

Întâmplare reprobabilă în traficul din Iași. Un şofer grăbit a decis să nu respecte cea mai banală regulă de circulaţie. Conform imaginilor postate pe grupul local Eşti din Iași dacă… un șofer de BMW a trecut pe culoarea roşie a semaforului. Cel mai probabil a considerat că este verde dacă deţii un autovehicul marca BMW.

La un semafor din municipiul Iași, un şofer grăbit a încălcat cea mai evidentă regulă de circulaţie. Imaginile au stârnit sute de reacţii în mediul online

Un şofer de BMW a trecut pe culoarea roşie a semaforului

Întâmplarea s-a petrecut pe străzile municipiului Iași iar protagonist este un şofer cu un autovehicul BMW. Spre surprinderea celor care asistau la trafic, şoferul a făcut o manevră periculoasă şi a intrat în intersecţie asta deși avea roşu la semafor. Singurul noroc al şoferului este faptul că intersecţia nu era una aglomerată. Din aceste considerente, manevra riscantă și ilegală nu a dus la producerea unei tragedii. Evenimentul s-a produs într-o intersecţie din Păcurari, vorbim de intersecţia de lângă Kaufland. În schimb, postarea a strâns zeci de comentarii. Dacă unii dintre internauţi au condamnat cu fermitate gestul nebunesc al şoferului teribilist, unii dintre ei au fost ironici spunând că BMW-ul oricum are prioritate. În altă ordine de idei, șoferul teribilist riscă o amendă substanțială dar și suspendarea permisului de conducere pe o perioadă de 3 luni. Totuși, oamenii legii trebuie să îl identifice pe teribilist.

BMW-urile implicate în tot mai multe situaţii asemănătoare

De ceva timp, tot mai multe filmuleţe în care BMW-urile sunt implicate în situaţii asemănătoare circulă pe reţelele de socializare. Desigur, la nivel de Românie există o întreagă revoltă împotriva şoferilor acestor mărci. Deşi, la nivel de procent, neregulile de circulaţie sunt semnalate în mod egal și la șoferii celorlalte mărci, BMW-ul poartă un loc simbolic în ” sufletul ” românilor.

De exemplu, in Iași s-au produs mai multe evenimente rutiere care au avut la bază o mașiă marca BMW. Vorbim despre un BMW care a paralizat traficul din zona Târgu Cucu după ce un tramvai a intrat în acesta.  O altă poveste virală are loc la București atunci când un vatman a intrat cu intenție într-un BMW care circula pe linia de tramvai.

„La data de 03 ianuarie a.c., în jurul orei 13.10, în zona Piața Chirigiu, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale. Astfel, conducătorul unui autovehicul nu a respectat obligaţia de a lăsa liberă calea tramvaiului. Nu s-a prezentat la unitatea de poliţie competentă pe raza căreia s-a produs accidentul în termen de cel mult 24 de ore de la producerea evenimentului pentru întocmirea documentelor de constatare.

Acesta a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 2.230 lei. Totodată s-a dispus și reținerea permisului de conducere. În vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile”, anunța la acea dată  Poliția Rutieră.

**Pe video se poate vedea faptul că șoferul de BMW a trecut pe culoarea roșie a semaforului, nepasându-i de faptul că putea să producă o tragedie rutieră. Șoferul a fost filmat cu camera de bord a altui participant la traficul din Iași.

Comentarii
  • dupa cate stiu si eu BMW are doar claxon.aceleratie, faruri xenon si volan uneori. asa vin din fabrica la dotarile standard. pentru oglinzi , semnalizare tre sa platesti.
    cu marlania vii de acaasa si o transferi in masina. e pe viata si nu costa

  • Pe lângă faptul că e un gherțoi, care umple de 50 lei motorină la Petrom, mai are și asigurare la cea mai penibilă firma de asigurări, aia de la bulgari care începe cu euro și se termină cu ins.
    Serviciul Rutier Iași lucrează doar pe felii de pizza.
    IS06PRF numărul Viitorului Pieton… dacă locuitorii de pe Otilia Cazimir, Nr.29 își vor face treaba. Sau sunt deja la pârlit șoriciul de Crăciun?

  • Important e ca nu avea volan pe dreapta… astia pe stanga pot trece pe rosu din ce vad pe la TV (mai ales daca „hau benvieu sckiump shi nou shi 4 ori 4″… pot calca copii/ ucide familii intregi chiar si beti ca iau cu suspendare… aviz amatorilor! (banveu scump sau haudi sau bentlei sau bentroni sa va luati)

  • Sa umplut Iașul de praduitori , de bulangii de gauzari care nu au altceva decât grijă altuia a vecinului ,a colegului său a pietonilor a tuturor vedetiva mă jegurilor de treaba voastră de sărăcie voastră nu purtați de grijă altcuiva sant polițiști la rutieră să l sancționeze ei să l depistare ei ca e datoria lor nu a voastra praduitorilor bulangiilor o mulțime de sifoane și praduitori și mai aveți pretentii băieți stati ca pizde le pe facebook toată ziua și criticați pe unul pe altul uitativa în oglindă fraierilor nimeni nu e perfect

Adauga un comentariu