Local

Un şofer ieşean a fost arestat preventiv după o oprire în trafic! Atenţie, acest lucru i se poate întâmpla oricui! Toader Andrei Puricoi nu vrea să rămână după gratii! (Exclusiv)

Publicat: 05 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un şofer ieşean a fost arestat preventiv după o oprire în trafic Atenţie acest lucru i se poate întâmpla oricui Toader Andrei Puricoi nu vrea să rămână după gratii Exclusiv
Un bărbat, la volanul unui autoturism

Judecătorii au decis astăzi arestarea preventivă a unui bărbat, după ce acesta a fost oprit în trafic de către poliţişti! Toader Andrei Puricoi a contestat deja decizia instanţei de judecată! O astfel de păţanie i se poate întâmpla oricărui conducător auto tras pe dreapta în traficul din judeţ

Un şofer ieşean a fost arestat preventiv sâmbătă după-amiază. Totul s-a petrecut după o oprire în traficul rutier din judeţ. Acest lucru i se poate întâmpla oricărui conducător auto!

Astfel, sâmbătă, 5 septembrie 2020, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă. Aceasta a fost formulată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pe numele lui Toader Andrei Puricoi.
„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu privire la inculpatul Toader Andrei Puricoi. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, pentru 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au precizat judecătorii ieşeni.

Toader Andrei Puricoi a contestat decizia prin care a fost arestat preventiv

La aflarea deciziei prin care a fost arestat preventiv, ieşeanul Toader Andrei Puricoi a contestat-o. Acum, urmează ca magistraţii din cadrul instanţei superioare să decidă ce se va întâmpla în continuare cu acesta.
Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, bărbatul a intrat în atenţia anchetatorilor în urmă cu o zi. Procurorii au susţinut că Toader Andrei Puricoi se afla la volanul unui autoturism ce se deplasa pe un drum din judeţul Iaşi.

Tras pe dreapta: prins şofând fără permis şi sub influenţa alcoolului!

Anchetatorii ieşeni au mai afirmat că Toader Andrei Puricoi se afla sub influenţa alcoolului în momentul în care a fost oprit de echipajul de Poliţie. Oamenii legii au efectuat testarea sa şi au constatat că acesta consumase alcool înainte de a urca la volan.
De asemenea, poliţiştii ieşeni au efectuat verificări şi au constatat că bărbatul a şofat fără permis de conducere. Ulterior, el a fost dus la spital, pentru preluarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Reţinut şi propus pentru arestare preventivă de către procurorii ieşeni

În urma anchetei desfăşurate, oamenii legii au decis reţinerea lui Toader Andrei Puricoi pentru 24 de ore. Acesta a fost dus în Arestul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi. În plus, sâmbătă dimineaţa, procurorii au propus ca individul să fie arestat preventiv. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare pentru 30 de zile a lui Toader Andrei Puricoi. Asta, sub acuzaţiile de pentru conducerea unui vehicul fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Acum, urmează ca instanţa superioară să stabilească, cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare, ce se va întâmpla cu acest şofer „de ocazie” ieşean. Astfel, acesta va afla în curând dacă va rămâne sau nu în arest preventiv sau dacă va fi cercetat în stare de libertate. De remarcat este faptul că o astfel de păţanie i se poate întâmpla oricui. De altfel, în ultimele luni, tot mai mulţi ieşeni au ajuns după gratii, fiind acuzaţi de încălcarea legislaţiei rutiere. Cea mai mare problemă întâlnită de poliţişti la şoferii din Iaşi o reprezintă consumul de alcool înainte de a urca la volan.

Adauga un comentariu