Titlurile zilei

Un șofer supărat că fost prins beat la volan s-a apucat de băut de supărare și a plecat cu mașina la plimbare după câteva ore. Polițiștii i-au deschis două dosare penale și l-au ținut o noapte în arest!

Publicat: 24 oct. 2020
După ce a fost prins de două ori beat, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore
Mircea Pușcașu, condus de polițiști în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă

Un șofer din Iași i-a uimit pe polițiști după ce a fost prins beat la volan de două ori, la câteva ore distanță. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost prins pentru prima dată având o alcoolemie de 0,56 miligrame alcool pur în aerul expirat, iar la câteva ore distanță acesta a fost oprit din nou, de data aceasta având o alcoolemie de 0,91

Mircea Pușcașu, un ieșean în vârstă de 54 de ani, i-a uimit pe polițiști prin doza sa de nebunie. Zilele trecute, bărbatul s-a urcat băut la volan și a fost tras pe dreapta. Pentru că mirosea a alcool, polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, iar valoarea indicată a fost de 0,56 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Conform procedurilor, Mircea Pușcașu a fost dus la o unitate medicală de către polițiști, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii l-au anunțat că a rămas pieton și l-au sfătuit să stea departe de problemele cu legea.

„Pe 21 octombrie, bărbatul de 54 de ani a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Aroneanu, fără a deține permis de conducere și fiind sub influența alcoolului, în urma testării sale rezultând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, însă a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, în cauză fiind întocmit dosar penal”, a precizat Iona Bîlea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Supărat că a rămas fără permisul de conducere, s-a apucat de băut și s-a urcat din nou la volan

Supărat din cale-afară, Mircea Pușcașu s-a apucat de băut. A vrut să-și înece amarul în alcool pentru că a rămas fără permis și s-a ales și cu un dosar penal. După ce a mai dat câteva pahare de alcool în câteva ore, s-a urcat din nou la volan. Ghinion. A fost tras pe dreapta din nou de oamenii legii. Povestea s-a repetat. A fost testat cu aparatul alcooltest, iar de această dată valoarea indicată a fost mai mare.

„Pe 22 octombrie, polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au oprit pentru control, în comuna Aroneanu, un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Aroneanu, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

A fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, iar ieri a fost prezentat în fața judecătorilor

Pentru că s-a urcat de două ori băut la volan la câteva ore distanțșă, polițiștii au fost nevoiți să-i dea o lecție. Drept urmare, a fost reținut pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat în fața judecătorilor.

„În baza probatoriului administrat în cauză, pe 22 octombrie, bărbatul cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Arestul I.P.J. Iași”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

 

Comentarii
  • sper ca nu ai si frati.. scrie clar ca prima oara i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru ca a fost prins baut, cum naiba sa aiba permis a doua oara daca i-a fost suspendat cu cateva ore inainte?

  • Bine ca esti tu destept cu tot neamul… In primul comunicat al Politiei scrie ca a fost prins pe 21 octombrie, fara a detine permis si cu 0,56 mg/l alcoolemie iar in al doilea comunicat scrie ca pe 22 octombrie a fost depistat cu 0,91 mg/l si bineînteles, fara permis. Deci, tu esti prostul pana la urma si, probabil,si cei de pe langa tine.

Adauga un comentariu