Eveniment-Social

Un spectacol de teatru pentru copii – „Motanul Încălțat” – la Ateneul Național din Iași

Publicat: 27 oct. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un spectacol de teatru pentru copii  Motanul Încălțat  la Ateneul Național din Iași
Sâmbătă, 29 octombrie 2022, ora 10.00 este programat spectacolul de teatru pentru copii ”Motanul încălțat”, regia Iulian Sandu, în Sala Mare de Spectacole ”Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași! Un spectacol ”So Trupa„ și Ana Hegyi!

„Motanul Încălțat”, un spectacol de teatru pentru copii, la Ateneul Național din Iași! Sâmbătă, 29 octombrie 2022, ora 10:00, piesa, în regia lui Iulian Sandu, are loc în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului. Este un spectacol „So Trupa” și Ana Hegyi, actor și profesor la Palatul Copiilor din Iași. Celebra poveste „Motanul Încălțat” pe muzica maestrului Cornel Trailescu, scrisă în anii ’80, este, putem spune, varianta cea mai apropiată de noi, românii

Sâmbătă, 29 octombrie 2022, ora 10:00, publicul este invitat la spectacolul de teatru pentru copii „Motanul Încălțat”, regia Iulian Sandu, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași! Un spectacol „So Trupa” și Ana Hegyi! Celebra poveste „Motanul Încălțat” pe muzica maestrului Cornel Trailescu, scrisă în anii ’80 este, putem spune, varianta cea mai apropiata de noi, românii.

 Muzica acestuia, cu influențe europene este actuală, pe placul celor mici, cu linii melodice foarte ușor de reținut. Dansurile îmbogățesc lucrarea și fac deliciul copiilor care sunt îndemnați să danseze alături de „Motanul Încălțat”.

Un spectacol de teatru pentru copii – „Motanul Încălțat” – la Ateneul Național din Iași

Personajele fantastice și aventurile năzdrăvanului motan îi fascinează pe cei mici, oferindu-le și o incursiune într-una dintre cele mai de valoare pagini de muzică clasică românească. Propunerea care ne-o face regizorul acestui spectacol, Iulian Sandu, este de a petrece aproximativ o oră alături de personajele Ionică de Carambas Strambas Bambas, Domnița, Regele, Marele Dregator și celebrul Motan Încălțat, într-o poveste plină de umor și suspans.

O poveste de succes, un vis împlinit

An de an, Ana Hegyi se implică total în a-i introduce pe elevi în fascinantul univers al Teatrului. Totul, într-o manieră profesionistă, cu mult suflet şi talent. Despre acestea, dar şi amănunte sau experienţe trăite alături de copiii care fac teatru la Palatul Copiilor, rolul zonei artistice în formarea viitorilor adulţi, ce înseamnă viaţa de artist, munca şi efortul depus de un dascăl care se implică pentru elevii săi alături de participările la festivaluri teatrale, atât în ţară, cât și în străinătate.

Așadar, un eveniment-cadou aparte pentru copii, oferit de Ana Hegyi și echipa sa, într-un spectacol de teatru pentru copii – „Motanul Încălțat” – la Iași.

Adauga un comentariu