Local

Un suspect de trafic de droguri a vrut să scape de gratii

Publicat: 06 apr. 2020

Un bărbat bănuit de trafic de droguri nu a reușit să îi impresioneze pe judecători. Curtea de Apel Iași a respins la finele săptămânii trecute contestația formulată de Marian Bogdan Ababei împotriva deciziei de prelungire a arestului preventiv în cazul său.

Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, procurorii DIICOT împreună cu BCCO au organizat un flagrant, în urma cărora au fost ridicați Cristinel Nicușor Vasiliu, Mariana Vasiliu și Marian Bogdan Ababei.
Acesta din urmă era șoferul angajat la firma soților Vasiliu. Așadar, pe data de 4 martie 2020, procurorii DIICOT, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași, au efectuat un flagrant, pentru prinderea soților Vasiliu, imediat după ce aceștia au încercat să comercializeze cantitatea de 1,025 kilograme de cocaină, în municipiul Iași.
La acea dată, anchetatorii au efectuat cinci percheziții domiciliare, în urma cărora au fost ridicate sumele de 2.100 de lei și 42.800 de lire sterline și trei autoturisme și autoutilitare, ce ar fi fost folosite pentru transportul drogurilor. Soții Vasiliu au o firmă ce efectua transporturi internaționale.
Comentarii
  • Păi imediat vor jegurile sa scape de pedeapsă. Cand aduc si vand droguri, sunt atât de abili si perversi de nu poți să le ajungi la nas, iar când sunt prinși, imediat schimbă placa. Ba că nu sunt vinovați, ba că nu știau ce transportă, etc. Băi kkat de la Botoșani care ai venit tu repede să vinzi droguri la Iași, stai in inchisoare! Și tu si ceilalți 2 rapanosi borati tot din Botoșani! Iași-ul nu vrea droguri!!!!

  • Asa e! Iasi-ul nu vrea droguri dar nici nu vrea sa plateasca mancare, cazare, paza, etc. pentru aceste scursuri ca sa le tina in puscarii. Sa se redeschida minele si sa fie bagati pe viata acolo la munca.

  • Avem dea face cu niste mari neintelegeri. Ce nu inteleg eu, este cat vroiau ei sa vanda, 1025 de kilograme Tanti Coca, sau poate e ceva cu 100 de ori mai putin, adica, 1025 de grame? Nea reporter nu suntem in Hondura, asta e regiunea moldovei? Cine e atat de tampit? repara articolul asta ca mai sunt si oameni care vor adevarul si nu gogosi.

  • Ce nu inteleg eu este cum un reporter care vrea sa fie corect si plin de alte calitati, sa spun ca in loc de 1025 de grame de substante ilegale, erau 1025 de kilograme? Hai sa fim realisti, lasa gogosile si repara articolul asta. Date in pula mea, ca bagi oamenii in panica!

  • IASI nu vrea droguri !!!!! Justitia, procuratura si politia sa isi faca treaba! Cred ca ne ajunge cu atatea drepturi ale infractorilor, ale traficantilor, ale proxenetilor, hotilor si talharilor! Pedepse pe masura sa ii descurajeze, sa le fie frica sa mai faca asta! IASI NU VREA DROGURI !!!!!

Adauga un comentariu