Actualitate

Un tânăr de 19 ani a produs un accident rutier în timp ce se îndrepta spre o petrecere. Cinci persoane au ajuns în stare gravă la spital

Publicat: 23 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr de 19 ani a produs un accident rutier în timp ce se îndrepta spre o petrecere. Cinci persoane au ajuns în stare gravă la spital
În județul Botoșani s-a produs un accident rutier foarte grav, după ce un tânăr în vârstă de 19 ani a pierdut controlul mașinii

Un accident grav s-a produs într-o localitate din judeţul Botoşani, după ce un tânăr de 19 ani a pierdut controlul maşinii. În maşină se mai aflau alţi 4 tineri, toţi 5 erau în drum spre o petrecere.

În noaptea de sâmbătă spre duminica la ora 01:00, s-a produs un accident foarte grav în localitatea Zăicești din județul Botoșani. În autoturismul condus de un băiat în vârstă de 19 ani se mai aflau alte 4 persoane , aceştia au ajuns în stare gravă la spital. Accidentul s-a produs după ce conducătorul maşinii a pierdut controlul bolidului pe care îl conducea cu o viteză foarte mare.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara, 22 mai 2021, pe drumul care leagă Botoşani de Iaşi. Iar mai multe maşini care erau pline cu tineri veneau dinspre Botoşani spre Flămânzi, acolo unde ar fi trebuit să participe la o petrecere organizată într-un club din acea zonă.

Cum s-a produs accidentul

Cu toate că autorităţile nu au permis încă desfăşurarea petrecerlilor din cauza restricţiilor de Covid-19, mai mulţi tineri din Botoşani se îndreptau spre o astfel de activitate. Tânărul de 19 ani a pierdut controlul maşinii marca Audi, pe care o conducea cu viteză foarte mare.

Băiatul a vrut să taie o curbă periculoasă la stânga, acesta intrând pe contrasens moment în care autoturismul a derapat şi a rupt prapetul de protecţie. Din cauza vitezii prea meare maşina a fost proiectată într-un șanț iar în câteva secunde au ajuns în mijlocul câmpului.

Cei care au anunţat serviciul de ambulanţă au fost ceilalţi tineri din autoturisme., iar la faţa locului s-au deplasat 2 Ambulanță, echipajul cu medic al SMURD, două echipaje de descarcerare ale ISU, dar și mai multe echipaje de poliție.

Un alt accident grav s-a produs în judeţul Iaşi

În decursul acestei dimineţii de duminică, 23 mai 2021, s-a produs un accident foarte grav într-un sat din judeţul Iaşi. Conform autorităţilor accidentul s-a produs în satul Gorban din localitatea Răducăneni. În autoturismul care a intrat într-o casă se aflau 5 persoane.

Tinerii care au fost implicați în acest accident grav veneau de la o petrecere. Conform oamenilor legii se pare ca tineri erau din Huşi. Accidentul s-a produs din cauza vitezei prea mare şi a neatenţiei, iar şoferul a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-o casă. În urma accidentului 3 fete şi 2 băieţi au fost răniţi aceştia au vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani.

„Secția de pompieri Huși a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare și un echipaj specializat, la un accident rutier produs pe DN 28, în raza localității Scopoșeni, comună Gorban. La fața locului au intervenit ISU și SAJ Iași. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau cinci persoane (trei persoane de sex feminin și două persoane de sex masculin). La sosirea echipajelor de intervenție, a fost găsit un autoturism avariat, în care se afla o persoană încarcerată și în starea de inconștiență. Persoana încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate, după care a fost predată echipajului de pe ambulanță. Victimele, trei femei și doi bărbați, au vârste cuprinse între 20 și 25 ani. Cele cinci victime prezentau multiple traumatisme și au fost transportate la unități medicale din județul Iași.
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Tot mai multe accidente se produc de când restricţiile au fost relaxate. În decursul acestei săptămâni s-au produs alte câteva accidente, iar în unele dintre acestea mai multe persoane şi-au pierdut viața.

Adauga un comentariu