National

Un tânăr de 21 de ani și-a dat ultima suflare după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. Florin a murit de ziua lui – VIDEO

Publicat: 28 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr de 21 de ani și-a dat ultima suflare după ce a intrat cu mașina într-un stâlp. Florin a murit de ziua lui - VIDEO
Florin, un tânăr de 21 de ani, a mers în club cu prietenii ca să-și serbeze ziua de nume

Tragedie în zi de sărbătoare. Florin, un tânăr de 21 de ani, din Constanța, a murit chiar de ziua lui. Se întorcea de la o petrecere, moment în care a intrat cu mașina într-un stâlp, iar impactul i-a fost fatal.

Florin, un tânăr de 21 de ani, a mers în club cu prietenii ca să-și serbeze ziua de nume. După ce s-a distrat ore în șir pe ringul de dans și a consumat mai multe pahare de alcool, Florin s-a urcat la volanul mașinii și a plecat spre casă. Pe drum, tânărul a pierdut controlul volanului, a intrat cu putere într-un stâlp, iar în urma impactului a murit pe loc. Tragedia a fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

”Am auzit o bubuitură. Am ieşit afara, ne-am speriat. Am văzut mașina răsturnată. El era în afara mașinii aruncat în șanț. Au venit organele de politie, ambulanța, pompierii”, a povestit un martor.

Tragedia putea fi mult mai grava, daca Florin lua cu el in maşina și mai multi prieteni, pentru ca asta spun cei alături de care s a distrat toată noaptea. În momentul în care tânărul de 21 de ani a vrut sa plece acasă s-a oferit sa ia cu el si câţiva prieteni. Aceştia l-au văzut ca era în stare de ebrietate si le a fost frica sa se urce cu el in maşina.

”La data de 28 aprilie a.c, în jurul orei 05.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 226, în satul Sinoie, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi întrat în coliziune cu un stâlp, iar vehicul s-

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat.”, a transmis IPJ Constanța.

În acest caz a fost deschis și un dosar penal pentru ucidere din culpă.

O mașină a fost filmată pe contrasens pe A1

Un șofer a fost filmat pe contrasens pe A1, în județul Argeș. El riscă o amendă între 1.500 și 3.300 de lei și ar putea să rămână fără permis pentru o perioadă de patru luni.

Adauga un comentariu