Titlurile zilei

Un tânăr din Vaslui s-a înfipt cu mașina într-un echipaj de poliție în Tudor Vladimirescu și s-a luat la bătaie cu un agent! Lucian Frențescu a refuzat să se legitimeze! (Exclusiv-Foto)

Publicat: 15 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un tânăr din Vaslui s-a înfipt cu mașina într-un echipaj de poliție în Tudor Vladimirescu și s-a luat la bătaie cu un agent Lucian Frențescu a refuzat să se legitimeze Exclusiv-Foto
Lucian Frențescu, un tânăr din Vaslui a făcut scandal când polițiștii i-au cerut să se legitimeze

Un tânăr din Vaslui s-a înfipt cu mașina într-un echipaj de poliție în Tudor Vladimirescu, iar mai apoi a sărit la bătaie la polițiști. Lucian Frențescu are 33 de ani și totul s-a întâmplat duminică dimineață, în jurul orei 5:00, când oamenii legii i-au cerut tânărului să se legitimeze

Un tânăr din Vaslui a intrat cu mașina pe care o conducea intenționat într-un echipaj de poliție, iar mai apoi a sărit la bătaie la polițiști. Lucian Frențescu are 33 de ani și este de loc din Vaslui. Duminică dimineața, în jurul orei 5:00, se afla în zona Tudor Vladimirescu, la volan. O patrulă formată din trei polițiști a oprit lângă autoturismul tânărului, iar din acel moment totul a degenerat. Frențescu a călcat pedala de accelerație la fund și a intrat în autospeciala poliției, iar mai apoi a sărit la bătaie. Asta l-ar putea costa scump pe tânărul vasluian.

UPDATE: Tânărul a fost reţinut în cursul zilei de ieri, 14 iunie 2020, pentru 24 de ore. Astăzi urmează a fi adus în fata magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. Va fi cercetat pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Procurorii din Iași vor să-i dea o lecție tânărului vasluian care a sărit la bătaie și a distrus o mașină de poliție

Procurorii ieșeni susțin că s-au sesizat cu privire la gravul incident, întocmind un dosar penal pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Avem dosar deschis prin proces-verbal de sesizare, pentru două infracțiuni de ultraj. Una dintre infracțiunile de ultraj este prin lovire. Cea de-a doua infracțiune de ultraj este prin distrugere. Mai avem o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice”, a declarat ieri Monica Palaghia, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Procurorii spun că acest tânăr din Vaslui ar fi refuzat să se legitimeze și a lovit mașina de Poliție

Anchetatorii au mai afirmat că, în dimineața zilei de 14 iunie 2020, o patrulă formată din trei polițiști din cadrul Biroului Centrului Universitar a avut necazuri cu un tânăr din Vaslui.

„În această dimineață (ieri-dimineață), în jurul orei 5:00, o patrulă formată din trei polițiști din cadrul Biroului Centrului Universitar a încercat să legitimeze șoferul unei mașini parcate în fața unui fast-food. Persoana respectivă a refuzat să se legitimeze și să coboare la solicitarea agenților de Poliție. Acesta a făcut o manevră în marșarier și a lovit intenționat mașina de Poliție, provocându-i avarii”, a adăugat Monica Palaghia.

Tânărul din Vaslui l-a lovit cu picioarele pe un polițist imediat după ce a intrat cu mașina în autospeciala de poliție

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a susținut că vasluianul a devenit și violent față de unul dintre agenți.

„În momentul în care un agent de Poliție a intrat prin portiera din dreapta, pentru a-l scoate pe șofer, acesta din urmă a ripostat, lovindu-l cu picioarele pe polițist”, a mai afirmat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Conform acestuia, ieri după-amiază, procurorul de caz continua audierile, pentru a stabili circumstanțele producerii incidentului. De asemenea, ieri după-amiază nu fusese luată vreo măsură preventivă împotriva acestui tânăr din Vaslui, suspectat de ultraj. „O eventuală măsură poate fi luată doar la finalizarea audierilor”, a încheiat Monica Palaghia.

Adauga un comentariu