Titlurile zilei

Un turc din Iași, acuzat de mai multe femei că le-a luat banii și că a încercat să le seducă! „Dacă mai vreau să obțin banii pe marfă, trebuie să fiu amanta lui!” – (GALERIE FOTO/VIDEO)

Publicat: 09 iun. 2022
_____ Vizualizări 19 Comentarii
Un turc din Iași acuzat de mai multe femei că le-a luat banii și că a încercat să le seducă Dacă mai vreau să obțin banii pe marfă trebuie să fiu amanta lui  GALERIE FOTOVIDEO
Sinan Ordek e acuzat de mai multe femei de înșelăciune

Anamaria Cristina Cojocia și Ilenuța G. sunt doar două dintre ieșencele care îi aduc acuzații lui Sinan Ordek. Bărbatul, care este cetățean turc, ar fi împrumutat bani de la acestea, sub pretextul că are nevoie de ei pentru afacerea pe care o desfășoară. Femeile nu și-au mai văzut banii înapoi nici până în ziua de azi. Deși Anamaria Cojocia a depus plângere la poliție pe numele lui Sinan Ordek, nu a reușit să își recupereze pagubele.

Un cetățean turc, Sinan Ordek, este bănuit că a împrumutat bani de la mai multe ieșence și că nu i-a mai dat înapoi. Pe lângă promisiunile de afaceri pe care le-ar fi făcut, bărbatul ar fi încercat și să le seducă. Anamaria Cristina Cojocia și Ilenuța G., două femei păgubite, povestesc despre pățaniile prin care au trecut cu individul. Acesta le-ar fi cerut ajutor financiar pentru dezvoltarea afacerii sale, iar, în schimb, le-a oferit doar scuze și avansuri. Ieșencele spun că, pe lângă escrocheriile pe care le face, acesta vinde „la negru” parfumuri și articole vestimentare contrafăcute, aduse din Turcia.

Un cetățean turc, acuzat că stoarce de bani femeile din Iași

Anamaria Cristina Cojocia este o femeie din Iași care povestește despre întâmplarea nefericită prin care ar fi trecut din cauza lui Sinan Ordek. Aceasta ar fi intrat într-o relație cu turcul, însă nu bănuia cu ce se ocupă bărbatul cu adevărat. După ce a fost contactată de mai multe femei care au fost păgubite de individ, Cristina și-a dat seama că Sinan Ordek nu este ceea ce pare.

„M-am cunoscut pe Facebook cu Sinan Ordek, el m-a abordat. Înainte de Anul Nou, am avut o relație cu dânsul. După o excursie la munte, am postat două poze cu el pe Facebook. Atunci am început să fiu contactată de diverse femei care mi-au spus că i-au împrumutat bani, cărora le-a furat și din casă și care nu au mai văzut absolut nimic înapoi. Am încheiat orice legătură. Mie mi-a cerut împrumut 3.000 de euro pentru 2 luni, urmând să mi-i restituie ulterior. Acest lucru nu s-a întâmplat nici până în ziua de azi. Eu i-am dat cei 3.000 de euro fără absolut nimic la mână, doar dovezile scrise de pe WhatsApp și de pe Messenger. Am avut și martor pentru că el îmi spusese că merge în Turcia să aducă marfă pe care avea să o vândă în mediul rural la diverse magazine. Aduce parfumuri, traininguri, adidași, fake-uri din Turcia. O parte din bani i-a dat unui prieten de-al lui care, ulterior, a fost și martor în dosarul de la poliție. Banii i-a dat o parte dânsului. Acesta mi-a spus că Sinan nu a fost în Turcia, așa cum îmi povestise mie, și că nu voi vedea banii înapoi”, povestește Cristina.

Și alte femei ar fi fost păcălite de Sinan Ordek

După ce a aflat ce îndeletniciri ar mai avea bărbatul, Cristina ar fi intrat în vorbă cu o altă persoană, Ilenuța G., care a avut și ea de pierdut după ce a avut contact cu Sinan Ordek.

„Am discutat cu una dintre doamnele care m-au căutat, mi-a dat filmulețe doveditoare cu ce a pățit dumneaei. Apoi am mers la poliție. La secție nu s-a întâmplat mare lucru. Am mai vorbit cu Sinan Ordek după ce a mers el la secție pentru declarații. Atunci a spus că îmi dă banii. M-am întâlnit cu el, nu mi-a dat absolut niciun ban. A spus că îmi va da 100 de lei lunar și că nu am ce să îi fac oricum. Am crezut că e de bună-credință, dar nu a fost cazul. Mai sunt femei cu magazine cărora le-a cerut bani. Sumele sunt mai mici. Cel mai rău a pățit doamna căreia i-a luat hainele și tot ce avea în magazin. Acesta i-a luat hainele, și ale ei personale, și cele de magazin, spunând că o să le vândă. De vândut, le-a vândut, dar doamna nu a mai văzut niciun ban. El mizează pe faptul că nu i se poate întâmpla nimic. Pe partea de penal, la poliție nu funcționează prea bine din cauza lipsei unui act, iar pe civil, nu merită, pentru că nu are nimic pe numele lui. Nu aș vrea ca și alte persoane să treacă prin această situație pentru că el cu asta se ocupă”, adaugă ieșeanca.

Văzând că lucrurile nu se schimbă după ce a apelat la poliție, Cristina a decis să publice online povestea, ca să informeze populația și ca turcul să nu mai facă victime.

I-a dat bani împrumut și nu i-a mai văzut înapoi

O altă ieșeancă, Ilenuța G., este una dintre celelalte persoane păgubite de bărbat. Aceasta declară că i-ar fi dat marfă individului, ca să le poată distribui mai departe, și i-ar fi dat suma de 1.000 de euro pentru a putea face rost de un mijloc de transport. Femeia spune că nu și-a mai văzut nici banii, nici marfa pe care i-ar fi oferit-o.

„L-am cunoscut pe individul ăsta, Sinan Ordek, acum 2 ani, când am intrat în pandemie. Cumpărasem foarte multă încălțăminte și îmbrăcăminte pentru că eu cu fiica mea voiam să ne deschidem un magazin. Apoi, fiica și-a urmat soțul în Anglia și a decis să renunțe la această idee. Am rămas cu niște bani băgați în marfă. Individul m-a abordat pe Facebook, eram într-o poză cu o haină de blană naturală, scumpă, și probabil asta i-a atras atenția. Eu m-am uitat pe profilul lui și am văzut că e născut în aceeași zi ca fiul meu. Asta m-a înduioșat! M-a întrebat cu ce mă ocup, i-am spus că vreau să plec în străinătate și am niște marfă de care trebuie să scap. El zicea că e om de afaceri și mi-a promis că îmi vinde hainele. Avea o mașină, nu știu a cui era, în care nu prea încăpea marfa. Inițial, mi-a cerut 1.000 de euro împrumut ca să își ia altă mașină și să meargă să distribuie hainele mele. Eu i-am dat banii, l-am pus să îmi dea o chitanță de mână și mi-a dat-o, promițându-mi că în 10 zile îmi returnează suma. I-am dat marfa, nu am văzut banii înapoi. Foarte greu am scos 300 de euro și 500 de lei”, declară Ilenuța G.

Ilenuța spune că Sinan Ordek a șantajat-o ca să întrețină relații sexuale cu ea

După ce a ajuns la concluzia că va fi dificil să își recupereze datoria, ieșeanca s-ar fi trezit și cu avansuri sexuale din partea lui Sinan Ordek. Ulterior, individul i-ar fi luat, fără acordul său, și obiecte personale.

„Ulterior, m-a șantajat spunându-mi că, dacă mai vreau să obțin banii pe marfă, trebuie să fiu amanta lui. M-a șocat, eu pot să îi fiu mamă, dar lui cică îi plăcea cum arăt. Zicea că e atras de femei mai mature. I-am făcut cunoștință cu o tipă apropiată de vârsta lui, o prietenă. Fata îmi spunea că are mătreață în păr, că e nespălat și că purta tricouri rupte. Cred că făcea economie la apă. La un moment dat, m-am mutat la fata mea. Deși mă amenințase ca să mă culc cu el, l-am contactat. Voiam să îl prind și să fac dovada că nu am nicio treabă cu el și că, de fapt, m-a înșelat. A acceptat să ne întâlnim. A venit cu niște parfumuri și mi-a propus să le cumpăr, eu nu aveam nevoie. I-am dat ce mai aveam din haine, ca să îmi dea măcar banii pe care mi-i datora de mult timp. M-a dus cu vorba în ultimele luni, promițându-mi că îmi returnează datoria. Când m-am văzut cu el, îmi duceam niște haine și obiecte personale la fiică-mea, erau în mașina ginerelui. Începând de la lenjeria intimă, dresuri, haine până la periuțe de dinți și creme, toate erau lucruri noi. Mi le-am pus într-o sacoșă mare pe toate. A furat sacoșa, o pusesem într-un colț. Mi-a luat-o și eu nu am observat. Cu ocazia asta m-a lăsat și fără chiloți.  Multe din lucrurile mele le-a văzut, ulterior, Cristina, la el. Face multe afaceri și nu dă nimic la stat. Cristina știa de mine, mi-a cerut prietenia. Eu i-am scris și am avertizat-o că e un escroc. Am discutat despre el. Folosește aceeași poveste cu toată lumea. Mi-a tot promis că o sa îmi dea banii ca să nu mă duc la politie. Spunea că hainele mele sunt la Roman și că eu i le-am dat. Nu am mers la poliție, mi s-a mai furat din casă cu altă ocazie, dar nu s-a rezolvat nimic”, relatează femeia.

Sinan Ordek se apără spunând că femeile mint

Sinan Ordek este foarte revoltat de acuzațiile care i-au fost aduse. Acesta declară că Anamaria Cristina Cojocia nu este sinceră și că, de fapt, aceasta ar vrea cu disperare să continue relația cu el.

„Am dat în judecată persoana care a postat despre mine minciuni pe Facebook, fără acordul meu. Nu este nimic adevărat. Ea a avut o relație cu mine și vrea să ne împăcăm. Eu nu mai vreau și acum continuă să îmi facă rău. Acum 3-4 zile m-am întâlnit cu ea și vrea să se împace cu mine. Ea a postat pe Facebook cu un cont fals despre mine, pus poze cu mine la bustul gol. Am mers la politie. De 3-4 luni de zile stă după mine. Sunt disperate, vor să fie cu mine, iar eu le blochez peste tot. Și, nereușind să vorbească cu mine, apelează la tot felul de metode ca să îmi atragă atenția. Cristina a depus plângere la poliție, așa că am fost și eu. Nu legal ce face ea, să posteze minciuni despre mine. E îndrăgostită de mine. Noaptea bea câteva pahare de alcool și mă sună pe mine. După băutură, e alt om. Din cauza ei mi-am închis Facebook-ul, că îi deranja pe toți prietenii mei. Eu nu i-am cerut bani, ea a insistat să îmi dea”, se apără cetățeanul turc.

Bărbatul respinge și acuzațiile Ilenuței G., despre care spune că ar avea intenții rele și nesincere. Turcul mai adaugă și faptul că eșecul acestei afaceri nu este vina lui.

„Cealaltă e o doamnă de 60 de ani care se crede deșteaptă. Mi-a dat niște haine să i le vând. Nu am reușit. I-am propus să îi dau marfa înapoi, ea a zis că vrea banii. Dacă nu am putut să vând, nu am de unde să îi dau suma. I-am dat marfa 80% înapoi, pentru celelalte 20% a zis că vrea bani. Când a refuzat, le-am dat de pomană. Ea zice ce vrea ea. Ele încearcă doar să îmi facă rău. Am făcut cu ea o afacere, am pierdut și eu, a pierdut și ea. Are oricum probleme psihice doamna. Toată lumea care a făcut afaceri cu ea a avut probleme. Nu sunt singura persoană. Hainele ei sunt vechi de 20 de ani. Eu nu am șantajat-o, nu m-am dat la ea. Am blocat-o peste tot. Ultima dată ea m-a căutat să ne întâlnim. Ea mă șantajează. Eu doar am încercat să o ajut, nici comision nu mi-am luat”, precizează Sinan Ordek.

Femeile susțin că nu sunt singurele victime ale acestui cetățean turc, însă ele au avut curajul să își expună public povestea.

Comentarii
  • Puțin zis proaste, disperate și curioase, s au mai făcut și de ras relatând asa ceva fata de o tara întreaga,,,, bravooo santeti mândria tarii, de asta râde o lume întreaga de noi romanii

  • Ar fi fain sa dea si turcul niste discutii mai picante 🙂 Eu nu voiam, m-a furat, m-a violat, nici nu mi-am dat seama…bullshit!

  • eu in locul turcului le as da in judecata pentru defaimarea imaginii si as mai scoate de la ele inca de zece ori pe cat le a facut de bani sa se sature de maciuca sa tina minte ca maciuca nu e pe gratis si nu se intretine cu strujeni si ciocalai

  • „Eu plăcut la tine, giugiuc dădeam ”
    Auzi, am dat 3000 euro pe încredere. Hai ma lași, dar cât de toanta sa fii sa dai sume de astea asa. Numai dacă turcul a făcut treaba buna, și l-ai răsplătit. Femei care se fac de ras.

  • S-au adunat băieții de la Reporteri de Iași și fac comentarii 😂 Bă, băieți, în ograda voastră e un dezastru dar aveți răbdare că veți fi „pictați” și voi pe aici…. 😂

  • Tu placut la mine ce treaba faceam la tine tu trebuie platit bine ca sa faceam treaba buna in continuare ca cateodata turcul mai treabuie sa si incaseze nu numai plateam

  • Gina? Am crezut că ești mai deșteaptă dar aproape ragi. O femeie deșteaptă nu se bagă în pat și lasă aragazul deschis să iasă gazul ca să nu se mai trezească dimineața pentru că a înșelat-o soțul! O femeie deșteaptă îi arată ușa și își vede de viață lângă cei doi copii care nu greșise cu nimic, ca mama lor să le ia viața în același timp cu viața ei!

  • Gina? Am crezut că ești mai deșteaptă dar aproape ragi. O femeie deșteaptă nu se bagă în pat și lasă aragazul deschis să iasă gazul ca să nu se mai trezească dimineața pentru că a înșelat-o soțul! O femeie deșteaptă îi arată ușa și își vede de viață lângă cei doi copii care nu greșise cu nimic, ca mama lor să le ia viața în același timp cu viața ei!

  • Dar cind si-o indesau in git cu amindoua mainile ? le era bine ? normal ca matracucele batrine pofticioase de morcovi tineri trebuesc mulse , sa zica mersi ca nu lea luat toti banii si casa

  • Adevăratele victime sunt analfabeții care comentează pe aici cu ura. Ei așteaptă de ani de zile și în afara de mâna stânga nu vad nimic, inntimp ce smenarul asta rezolva din prima. Veste proasta, baieti: tot frustrati, uscați, putitori a transpirație și săraci veți fi și peste 10 ani 🙁

Adauga un comentariu