International

Un urs obez a fost pus la dietă şi nu-i place deloc. Faţa să spune totul!

Publicat: 17 mart. 2020

La Wild Animal Sanctuary, în statul american Colorado, a fost adus luna trecută un urs neobişnuit de gras. Venit de la o mică grădină zoologică din Pennsylvania, unde avea la dispoziţie foarte puţin spaţiu, ursul avusese o viaţă sedentară, îngrăşându-se peste măsură. Ajunsese să aibă dublul greutăţii normale, aşa că a fost pus imediat la dietă.

O dietă care ar fi mulţumit multe animale: numai crudităţi proaspete şi suculente. Nu însă şi pe Dillan. Fotografiile cu el au ajuns viral, pentru că mimica să spune totul.

Pare cel mai necăjit urs din lume. Pare că pe umerii săi stau toate problemele, deşi singura lui grijă e să slăbească puţin, pentru că picioarele şi tălpile să nu mai fie supuse zilnic unui adevărat supliciu, arata Unilad.

„Are în plus 45 de kilograme. Burta lui pur şi simplu atârna pe jos”, a declarat Kent Drotar, purtător de cuvânt al sanctuarului.
Dillan încă nu ştie ce îl aşteaptă şi de ce ar trebui să nu mai facă mofturi la salată verde. În curând, va fi mutat într-un loc mai mare, unde i se va alătura lui Lily. Dacă totul merge bine, ar putea urma o poveste frumoasă de dragoste.

Adauga un comentariu