Local

Una dintre victimele CITADIN SA a accidentului rutier grav va fi preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din București – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Publicat: 23 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Una dintre victimele CITADIN SA a accidentului rutier grav va fi preluat de un elicopter SMURD şi transportat la un spital din București - EXCLUSIV FOTO UPDATE
Elicopterul SMURD va transporta o victimă a accidentului rutier din Iași la București

Unul dintre muncitorii de la CITADIN SA rănit în accidentulo grav care s-a produs săptămâna trecută la Iași va fi preluat de un elicopter SMURD și va fi transportat la Spitalul Floreasca din București. Starea bărbatului internat la ATI este una gravă, iar medicii de la București vor încerca să îl salveze pe bărbat.

UPDATE: Pacientul a fost transportat cu elicopterul SMURD Iași până la Focșani, de unde a fost preluat de un alt elicopter pentru a fi transferat la București.

Știre inițială

Vă aducem aminte faptul că în urmă cu doar o săptămână un accident rutier deosebit de grav s-a produs pe raza municipiului Iași. Au murit patru persoane după ce un autoturim condus de o șoferiță băută a acrosat din plin mai mulți lucrători de la CITADIN SA.

”Pacientul în vârstă de 43 de ani, de la accidentul rutier petrecut în urmă cu o săptămână și care se afla internat la Terapie Intensivă, este transportat în aceste momente cu elicopterul SMURD Iași la secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Floreasca din București pentru ortopedie. Acesta are o fractură complexă de bazin.” a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași.

 

Adauga un comentariu