Sport

Universitatea Craiova nu a păcălit Parma, totul a fost la vedere! Omul care l-a descoperit pe Mihăilă iese în față

Publicat: 13 nov. 2020
Silviu Bogdan, despre situația lui Valentin Mihăilă cumpărat de Parma
Valentin Mihăilă

Silviu Bogdan, fostul director al Centrului de Copii și Juniori de la Universitatea Craiova și cel care l-a propulsat în fotbalul mare pe Valentin Mihăilă, a vorbit despre situația atacantului cumpărat de Parma, pentru 8,5 milioane de euro.
Transferat la începutul lunii octombrie, Mihăilă nu a fost în lotul italienilor la nicio partidă, internaționalul U21 acuzând o pubalgie.
Silviu Bogdan, noul manager general de la Turris, a explicat situația actuală a lui Mihăilă și a negat informațiile potrivit cărora Universitatea Craiova a ascuns problemele de sănătate ale fotbalistului, înainte de a-l transfera în Serie A.

„Am păstrat legătura cu Mihăilă, dar nu vorbim foarte des, știți ce are de făcut el. Eu sper că, dacă se va recupera rapid, îl vom vedea destul de curând. Nu se știe în acest moment exact, dar e posibil orice. Au avut grijă de el, au grijă de el și cred că va reuși acolo copilul.

„Nu e adevărat (n.r – că Universitatea Craiova ar fi păcălit Parma). Clubul a fost foarte corect. Când a venit Vali din Germania, li s-a adus la cunoștință celor din Parma pubalgia pe care o are. Le-am pus toate hârtiile pe masă. Au zis că nu sunt probleme, că-l recuperează pe jucător. Și l-au dorit atât de mult încât, în ciuda pubalgiei, a plătit o sumă mare de bani.
N-a fost nicio păcăleală, Clubul a procedat corect, a trimis kinetoterapeutul, care a venit cu el din Germania în Italia, totul a fost la vedere. E exclus așa ceva. Cine vorbește, vorbește prostii, pentru că n-are de unde să știe”, a spus Silviu Bogdan, la Oltenia TV.

Săptămâna trecută, agentul Ioan Becali a dezvăluit că Valentin Mihăilă a fost operat la o clinică din Germania.

Silviu Bogdan primește 1,7 milioane de euro după transferul lui Mihăilă la Parma

Suma de bază a transferului lui Valentim Mihăilă la Parma este 8,5 milioane de euro, dar dacă s-ar îndeplini toate clauzele de bonusuri, suma poate ajunge și la 12 milioane de euro.
Din cei 8,5 milioane, Universitatea Craioava va lua 6,8 milioane, pentru că restul de 1,7 îi revin lui Silviu Bogdan, fostul director al Centrului de Copii și Juniori al Universității, care avea 20 la sută dintr-un viitor transfer.
La 20 de ani, Mihăilă va încasa un salariu de 50.000 de euro pe lună în primul an, iar venitul său va crește în fiecare dintre sezoanele în care fotbalistul român va continua să joace la Parma. De asemenea, jucătorul are anumite clauze care îi vor crește suma pe care o va primi de la formația din Serie A.

Adauga un comentariu