Eveniment-Social

Universitatea de Agronomie din Iași se promovează, de săptămâna aceasta, on-line

Publicat: 06 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Universitatea de Agronomie din Iași se promovează de săptămâna aceasta on-line

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară – USAMV „Ion Ionescu de la Brad” din Iași se promovează, de săptămâna aceasta, on-line. Instituția își deschide porțile, în această manieră, pe 7 și pe 8 mai 2020. Asta pentru toți elevii interesați de oferta educațională a celor patru facultăți de la Universitatea de Agronomie. Tinerii vor avea posibilitatea de a intra în legătură cu studenți și cadre didactice pentru a afla mai multe despre cum va arăta viața de student la USAMV Iași, condițiile de studiu, de cazare, dar și de practică.

Activitate extrem de utilă pentru absolvenții claselor a XII-a. Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) „Ion Ionescu de la Brad” din Iași se promovează, de săptămâna aceasta, on-line. Instituția își deschide porțile, în această manieră, pe 7 și pe 8 mai 2020. Tinerii vor avea posibilitatea de a intra în legătură cu studenți și cadre didactice pentru a afla mai multe despre cum va arăta viața de student la USAMV Iași, condițiile de studiu, de cazare, dar și de practică.

Detaliile fiecărei facultăți pentru promovarea on-line a ofertei academice de la Universitatea de Agronomie

Defalcat, absolvenții de liceu pot analiza detaliile fiecărei facultăți pentru promovarea on-line a ofertei academice de la Universitatea de Agronomie din Iași. Spre exemplu, la Facultatea de Agricultură vor fi prezentate clipuri și activități inedite pe toate specializările: Agricultură, Montanologie, Exploatarea mașinilor și instalațiilor pentru agricultură și industria alimentară. Urmează și Ingineria și managementul afacerilor agricole, Tehnologia prelucrării produselor agricole, Protecția consumatorului și a mediului, Biologie. Pe de altă parte, studenții de la USAMV prezenți la întâlnirea din on-line cu elevii vor povesti din experiențele lor din sesiune, dar și de la alte momente memorabile. Mai departe, Facultatea de Horticultură propune elevilor prezentarea laboratoarelor, a sălilor de curs, dar și a serelor, câmpurilor experimentale și a Cramei unde studiază studenții de la cele patru specializări (Horticultură, Peisagistică, Ingineria mediului, Biotehnologii agricole). Desigur, sunt arătate și numeroasele oportunități pe care le au după absolvire.

De la management în alimentația publică și agroturism la medicină veterinară

Totul este completat și cu oferta celorlalte două facultăți de la Agronomie ai căror absolvenți sunt la căutare pe piața muncii după finalizarea studiilor. Este vorba de Facultatea de Zootehnie prin specializările Zootehnie, Piscicultură și acvacultură, Inginerie și management în alimentația publică și agroturism, Controlul și expertiza produselor alimentare. Aici le va fi prezentată elevilor importanța alimentației și de ce acest domeniu este unul vital. La Facultatea de Medicină Veterinară, elevii vor avea posibilitatea să viziteze virtual clinicile unde sunt îngrijiți prietenii necuvântători, dar și condițiile moderne de studiu oferite.

„Pentru a se putea conecta on-line, pe 7 și 8 mai, tinerii trebuie să completeze un formular de înscriere https://forms.gle/JVMz7V4guFLWCtrD6. Informații complete despre Admiterea din acest an, de la USAMV Iași, pot fi consultate pe site-ul: www.uaiasi.ro/admitere și pe facebook la: https://www.facebook.com/uaiasi/”, au conchis oficialii de la Agronomie.

Adauga un comentariu