Eveniment-Social

Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași este gazda primei ediții a Congresului Internațional Francofon de Medicină și Stomatologie din România pentru studenți și tineri medici

Publicat: 07 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa din Iași este gazda primei ediții a Congresului Internațional Francofon de Medicină și Stomatologie din România pentru studenți și tineri medici
Pe parcursul celor 5 zile ale evenimentului vor avea loc peste 250 de activități

Miercuri 8 martie, ora 17.30, în Sala Magnum a Hotelului International, are loc Ceremonia de deschidere a Congresului Internațional Francofon de Medicină și Stomatologie din România pentru studenți și tineri medici. Este pentru prima dată când se organizează în România un astfel de congres. Vor participa studenți francofoni din centrele universitare din Iași, Cluj-Napoca, Timișoara și București.

La UMF Iași, studiază Medicina și Medicina Dentară în limba franceză peste 1500 de studenți, dintre care 841 francezi, 355 marocani, 144 tunisieni.

În perioada 8-12 martie 2023, Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași este gazda primei ediții a Congresului Internațional Francofon de Medicină și Stomatologie din România pentru studenți și tineri medici, organizat de studenții Asociației Medicale a Studenților Francofoni din Iași (asociație care activează în cadrul UMF Iași).

Pe parcursul celor 5 zile ale evenimentului vor avea loc peste 250 de activități (conferințe, workshop-uri, seminarii etc) susținute de 150 de speakeri naționali și internaționali. Activitățile Congresului vor avea loc în clădirile UMF Iași: Clădirea Nicolae Leon, Centrul de Simulare „Prof. Univ. Dr. Cristian Dragomir” și Corpul principal al Universității.

Detalii despre congres AICI.

Adauga un comentariu